Hopp til innhold

Brekketunet

– et samarbeidsprosjekt med Løvenskiold Eiendom

Kjøpsalternativer

Bostart
Foto av balkong med møbler og utsikt over Ås i Brekketunet.
I salg – ingen forkjøpsrett

På Brekketunet i Ås kan du velge mellom 146 moderne leiligheter. Nyt kort vei til butikker, skoler og sentrum – og knappe 20 minutter med tog til hovedstaden.

Brekketunet er et trygt og levende sted å slå rot. Leilighetene blir bygget rundt et naturlig tun, som byr på både lek og avslapping for alle aldre. På tunet vil du finne lekestativ og sitteplasser, pluss et stort regnbed for god overvannshåndtering og biologisk mangfold.

Prosjektdetaljer

Adresse
Astri Frisaks vei 5, 1430 Ås
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
31
Størrelse
56–125 m2
Ordinærpris
Fra 5 081 268 kr
Eieform
Borettslag

Visning

  • Mandag 22. juli kl. 16:00-18:00
  • Mandag 29. juli kl. 16:00-18:00
  • Mandag 5. august kl. 16:00-18:00

Visningssenter:

Astri Frisaks vei 5, 1430 ÅsSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Flytt rett inn en helt ny og moderne leilighet

Uansett om du har tenkt til å flytte i morgen eller om noen måneder, på Brekketunet kan du kapre drømmeleiligheten – med stilrent kjøkken, store vindusflater og raus takhøyde.

Besøk en av våre visningsleiligheter og se hvordan ditt nye hjem kan se ut!

Utforsk området rundt Brekketunet

Brekketunet ligger sentralt i et hyggelig og veletablert nabolag med småhusbebyggelse. Her kan du trygt sende barna ut på tunet, sykle kjapt ned til stasjonen eller rusle en tur bort til butikken. Fra inngangsdøra tar det ti minutter å gå til sentrum, men du finner Kiwi, Rema 1000 og Coop Extra kun fire minutter unna. Det er kort vei til barnehager og skole, og Ås kan by på et levende lokalmiljø med et bredt tilbud av kultur- idrett- og fritidsaktiviteter.

Laster inn

Velkommen til Brekketunet

Velkommen til Brekketunet

6 grunner til å elske Ås

Midt mellom Drøbak, Oslo og Vestby ligger den idylliske kommunen Ås: Et sted som byr på en herlig miks av naturskjønne omgivelser og urbane gleder. Ikke bare er det et godt sted å bo, men du får også mer igjen for pengene.

Foto av en mor med to barn på en trapp i Ås.
Mihaela Mettevoll smiler til kameraet.

– Jeg trodde ikke jeg hadde råd til dette

Ved hjelp av OBOS Deleie kunne helsefagarbeideren Mihaela endelig flytte tilbake til favorittstedet Ås – i sin egen leilighet.

6 fordeler med å bo i borettslag

En bolig er ikke lenger kun en bolig. Det er mange måter å bo på – og mange måter å eie. Borettslag er en av dem. Her er seks fordeler med å eie en bolig i et borettslag.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Camilla Melsgard

Camilla Melsgard

Prosjektselger474 63 838E-post
Portrettbilde av Mariell Veinan

Mariell Veinan

Prosjektselger473 05 597E-post

Brekketunet bygges av

Løvenskiold logo