Hopp til innhold

Ladebyhagen

Kjøpsalternativer

DeleieBostartBoligbytte
Dronefoto av hele området til Ladebyhagen med alle byggene, rett ved parken, vannet og fotballbane.
I salg – ingen forkjøpsrett

Ladebyhagen er et godt etablert og sentralt nabolag på Lade. Her bor du med nærhet til alt – kort vei til både fjord, turområder og Trondheim sentrum.

Allerede har mange oppfylt boligdrømmen, flyttet inn og nyter et godt bomiljø i Ladebyhagen. Uansett om du er i etableringsfasen, har et hektisk familieliv eller nyter rolige dager som pensjonist, her finner du en bolig som passer deg.

Prosjektdetaljer

Adresse
Håkon Magnussons gate 28, 7041 Trondheim
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
83
Størrelse
43 m2 – 114 m2
Ordinærpris
Fra 3 323 429 kr
Eieform
Borettslag

Visning

  • Onsdag 19. juni kl. 12:00-16:00

Visningssenter:

Håkon Magnussons gate 28, 7041 TrondheimSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Søk om å bytte inn boligen din til en helt ny

I dette prosjektet kan du søke om å bytte inn den gamle boligen din til en helt ny fra OBOS. Det betyr at vi kjøper boligen din til markedspris når du kjøper en ny bolig av oss. Boligen du skal selge må oppfylle flere krav: den må ha minst 30 % lavere verdi enn den nye, være i god stand og ligge i et sentralt område.

Utforsk området rundt Ladebyhagen

Det beste med Ladebyhagen er variasjonen og valgmulighetene når det kommer til fritidstilbud, leiligheter og nærområdet. Lade skole ligger bare 650 meter unna boligene, og det er flere barnehager innen en kilometers radius. City Lade blir din nærmeste nabo og byr på alt fra mote, helsekost til dagligvare. Og ikke minst, finner du Solsiden og Trondheim sentrum kun en kort gåtur unna – eller du kan ta bussen som stopper rett utenfor. Med andre ord finner du det aller meste du trenger i nærheten.

Laster inn

Foto av beboerne i Kirsebærtunet borettslag i Ladebyhagen i bakgården.

Styrken i å være mange

– Den største fordelen ved å bo i borettslag er at alt fikses for deg, forteller Roar Skauge i Kirsebærtunet borettslag.

Ambisjoner om å BREEAM-NOR-sertifisere Ladebyhagen

Ladebyhagen er registrert i Grønn Byggallianse og har som ambisjon å bli sertifisert etter BREEAM-NOR-klassifisering Very Good.

Foto av fasaden til byggene i Ladebyhagen med grønt område foran.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jan Erik Fjeldseth

Jan Erik Fjeldseth

Prosjektselger932 54 144E-post