Hopp til innhold
Kommer for salg

I forlengelse av Hamar Park ligger Seterløkka. Her skal vi bygge 86 leiligheter – kun noen få minutters gange fra Hamar sentrum.

Her kommer det alt fra romslige femromsleiligheter til praktiske ettromsleiligheter, alle med en unik atmosfære og uteplasser som vender ut mot parken. I den høye 1. etasjen kommer det også studioleiligheter med god takhøyde og privat hage.

Prosjektdetaljer

Status
Under regulering
Antall boliger
86
Boligtype
Leilighet
Størrelse
Ett- til femroms
Salgsstart
Planlagt fra 3. kvartal 2024
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2026
Eieform
Borettslag
Kjøpsalternativer
Ikke avklart

Kommer snart for salg

Seterløkka kommer snart for salg. Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på prosjektet, viktige nyheter og frister.

Meld interesse

Utforsk området rundt Seterløkka

Med den unike beliggenheten til Seterløkka får du den perfekte balansen mellom bypuls og natur. Den nærmeste naboen, Hamar Park, byr på flotte turstier, lekeplasser og Hamar tennisklubb. Og en kort gåtur unna finner du Briskeby Stadion, hjemmebanen til HamKam. I Hamar sentrum finner du et godt utvalg av butikker, kafeer, restauranter og kulturtilbud.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erlend Kvaløy

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler922 22 006E-post

Les mer om kjøpsalternativer