Hopp til innhold

Teieparken

Kjøpsalternativer

DeleieBostartBoligbytte
Foto av fasaden til Teieparken på kveldstid.
I salg – ingen forkjøpsrett

Den helt spesielle kombinasjonen av bynære og naturskjønne omgivelser gjør Teieparken til mer enn et vanlig boligprosjekt. I Banebakken i Tønsberg bygger vi cirka 300 nye leiligheter, med nærhet til sentrum, Teie Torv og Tønsberg Torv.

Teieparken blir en grønn og levende bydel for alle, hvor parken blir hjertet i det levende bomiljøet. Her blir det opparbeidet gangveier og godt med plass til leke- og rekreasjonsområder for store og små.

Prosjektdetaljer

Adresse
Banebakken 35, 3127 Tønsberg
Innflytting
Planlagt fra august 2024
Ledige boliger
66
Størrelse
37 m2 – 99 m2
Ordinærpris
Fra 2 813 388 kr
Eieform
Borettslag

Visning

  • Onsdag 19. juni kl. 12:00-14:00

Visningssenter:

Banebakken 35, 3127 TønsbergSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Ledige boliger i Teieparken

Utforsk området rundt Teieparken

I fantastiske Teieparken måler vi alle opplevelsene i meter. De nye boligene får en attraktiv beliggenhet på Nøtterøysiden av byfjorden, med ti minutters gange både fra Teie Torv og Tønsberg Torv. Enten du vil senke skuldrene i parken rett utenfor døra, få opp pulsen på stiene i Teieskogen, ha nærkontakt med sjøen i kajakken eller spasere til Brygga og sentrum av Tønsberg, kan du være trygg på at det er akkurat passe langt til en ny opplevelse.

Laster inn

Se hva Teieparken har å by på

I Teieparken får du en leilighet midt mellom park, skog og sjø.

Se hva Teieparken har å by på

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange god grunner til å bo i borettslag og her er seks av dem.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Alexander Thomassen

Alexander Thomassen

Prosjektselger970 44 499E-post