Hopp til innhold

Teieparken

Boligkjøpsmodeller

DeleieBostartBoligbytte
Foto av fasaden til Teieparken på kveldstid.
I salg – ingen forkjøpsrett

I Banebakken i Tønsberg bygger vi cirka 300 nye leiligheter. Boligene vil ligge i rolige, grønne omgivelser med nærhet til sentrum, Teie Torv og Tønsberg Torv.

Prosjektdetaljer

  • Banebakken 35, 3127 Tønsberg
  • Planlagt innflytting fra august 2024

  • 23 ledige boliger
  • Størrelse fra 39 m2 – 99 m2
  • Totalpris fra 2 863 418 kr
  • Borettslag

Visning

  • Lørdag 20. april kl. 12:00-15:00

Visningssenter:

Banebakken 35, 3127 TønsbergSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Velkommen til visningshelg

20. og 21. april kan du enkelt finne en visningstid som passer deg i boligprosjektene våre over hele landet. Uansett om du vil kjøpe, eller bare er litt nysgjerrig, er du hjertelig velkommen! Vi byr på noe godt å bite i, hjelp til å bli kjent med boligene og muligheten til å finne drømmehjemmet ditt.

Programmet for Teieparken

  • Lørdag 20. april kl. 12:00-15:00
Gå til visningspåmelding

Utforsk området rundt Teieparken

Laster inn

Livet i Teieparken

Den helt spesielle kombinasjonen av bynære og naturskjønne omgivelser gjør Teieparken til mer enn et vanlig boligprosjekt.

I fantastiske Teieparken måler vi alle opplevelsene i meter. Enten du vil senke skuldrene i parken rett utenfor døren, få opp pulsen på stiene i Teieskogen, ha nærkontakt med sjøen i kajakken eller spasere til Brygga og sentrum av Tønsberg, kan du være trygg på at det er akkurat passe langt til en ny opplevelse. De nye boligene får en attraktiv beliggenhet på Nøtterøysiden av byfjorden, med ti minutters gange både fra Teie Torv og Tønsberg Torv.

Se hva Teieparken har å by på

I Teieparken får du en leilighet midt mellom park, skog og sjø

Se hva Teieparken har å by på

Teieparken blir en grønn og levende bydel for alle. Parken, som er offentlig, vil bli hjertet i det levende bomiljøet. Her blir det opparbeidet gangveier og godt med plass til leke- og rekreasjonsområder, for å gjøre parken til naturlig samlingspunkt for alle som setter pris på en flott park tett på bynære områder.

Året rundt kan du fylle hverdagen med små, enkle og trivelige aktiviteter: Piknik i parken etter jobb i mai eller skitur i en hvitkledd park i februar, en tur med barna til Skateparken i sentrum før leggetid eller hole in one med gode venner på Nøtterøy golfbane på Hella. Når Teieparken er utgangspunktet, skal det ikke store utflukten til før opplevelsen blir langvarig.

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange god grunner til å bo i borettslag og her er seks av dem.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Alexander Thomassen

Alexander Thomassen

Prosjektselger97 04 44 99Epost