Hopp til innhold

Vollebekk

Kjøpsalternativer

BostartBoligbytte
Foto av torget med vannet og benker foran boligprosjektet på Vollebekk.
Prosjektlogo for Vollebekk
I salg – ingen forkjøpsrett

Vollebekk er en grønn og urban bydel det satses på. Her kan du velge blant nye og moderne to- til femromsleiligheter. De første boligene stod ferdige sommeren 2019, og nå tar nabolaget form. Totalt består Vollebekk av rundt 1000 leiligheter. Rundt de nye boligene kommer det flotte grøntområder med møteplasser og bilfrie forbindelser for myke trafikanter.

Prosjektdetaljer

Adresse
Brobekkveien 54, 0598 Oslo
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
47
Størrelse
41.5–108.5 m2
Ordinærpris
Fra 4 775 414 kr
Eieform
Borettslag

Visning

  • Lørdag 20. juli kl. 14:00-15:30
  • Tirsdag 23. juli kl. 13:00-14:30
  • Lørdag 27. juli kl. 14:00-15:30

Visningssenter:

Brobekkveien 54, 0598 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Vollebekk

Vollebekk ligger mellom Risløkka og Lunden hageby i bydel Bjerke. Her finnes både Meny, apotek og Europris. I tillegg skal det bygges et eget bytorg som skal bli hjertet i det nye boligområdet. Her kommer det både butikker og servicefunksjoner. Veien er også kort til Linderud senter, som har over 80 butikker. Fra de nye boligene er det bare noen få minutters gange til Vollebekk T-banestasjon, hvor du kommer deg til Jernbanetorget på 13 minutter. T-banens linje 4 og 5 går i gjennomsnitt hvert sjuende minutt til sentrum. Busslinje 58 passerer like ved, og tar deg til både Storo storsenter og Alna senter.

Laster inn

Lev livet på herlige Vollebekk

På Vollebekk skal vi ikke bare bygge 1000 unike hjem. Vi skal skape et godt bomiljø i flotte omgivelser – hvor både store og små skal trives.

Illustrasjon av beboere på takterrasse på Vollebekk ved solnedgang
Foto av en innredet stue i en visningsleilighet på Vollebekk.

Hjemmekoselig på Vollebekk

Hvordan få det lunt og koselig i en helt ny bolig? I visningsleiligheten på Vollebekk er det interiørinspirasjon å hente.

OBOS Living Lab

Hvordan skal vi bo i framtiden? På Vollebekk i Oslo ligger OBOS Living Lab, hvor vi utforsker framtidens boliger med utgangspunkt i det aller viktigste: De som skal bo her. Sammen med beboerne skal vi teste ut nye løsninger og finne ut hva som faktisk virker.

Illustrasjon av ulike områder inne i Obos Living Lab.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Marius Holm

Marius Holm

Prosjektselger918 01 590E-post
Portrettbilde av Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger913 76 360E-post

Vollebekk bygges av

Veidekke logo