Hopp til innhold

Full kontroll med Styrerommet

Effektiviser arbeidet til styret. Med Styrerommet får dere oversikt over styrets aktiviteter, og det er enkelt å kommunisere med beboerne.

Et profesjonelt styre trenger gode verktøy. Det har vi tatt på alvor. Vi har lyttet og spurt ledere og medlemmer i styrer, og basert på deres erfaringer vi utviklet et digitalt styrerom.

Styrerommet og Vibbo har felles innlogging, rollestyring og flere delte funksjoner, noe som gjør det enda enklere å holde oversikt.

Skjermdump av forsiden til verktøyet Styrerommet fra OBOS, på web og mobil

Funksjoner i Styrerommet

Oversikt over oppgaver og aktiviteter

Fra Styrerommets forside får du raskt overblikk over styrets oppgaver og arbeid – se sakslisten for neste styremøter, foreslå nye saker eller markere gjøremål som utført. Smarte snarveier sørger for at det er enkelt og brukervennlig å opprette nye oppgaver, saker eller møter.

Oversikt over kommende og tidligere styremøter

Bruk mindre tid på å opprette saker, gjøre vedtak og sende ut referat fra styremøter. Du får raskt oversikt over både kommende og tidligere møter, og kan enkelt redigere møtedetaljer og legge til saker.

Om saker behandles i flere møter er dette enkelt og oversiktlig. Du kan også velge at møter skal avholdes som videomøter.

Oppfølging av HMS-rutiner

Enkel etablering og oppfølging av gode rutiner for helse, miljø og sikkerhet. Du får tydelige varsler om noe skal følges opp.

Oversikt over borettslagets eller sameiets økonomi

Integrerte banktjenester gir enkel oversikt over økonomien i boligselskapet. Økonomimodulen i Styrerommet gir deg oversikt over saldo på alle konti i OBOS-banken. Her kan du se alle selskapets eksisterende lån, og søke om nytt lån.

Du ser også fakturaer som ligger til behandling og snarveier til andre verktøy fra OBOS. Under fakturabehandling ligger alle fakturaer til behandling for styret, uavhengig av hvem som har denne i sin behandlingsliste.

All leverandørhistorikk på ett sted

På Styrerommet kan du samle alle leverandører på ett sted, og se månedlige kjøp, avtaler og dokumenter, historikk, analyser og kontaktpersoner.

Her er også en oversikt over alle leverandører som leverer varer og tjenester til boligselskaper forvaltet av OBOS. Leverandører kan enkelt legges til i «favorittlisten» øverst på siden.

Informasjon om eiere og boliger

Finn enkelt frem til informasjon om alle eiere og boliger i selskapet. Det er også mulig å gå inn på én oppføring for å få mer informasjon om én bestemt eier eller bolig. Full oversikt for alle i styret.

Forberedelse og gjennomføring av årsmøter

Med digitale årsmøter blir det enklere for beboerne å engasjere seg i viktige saker. Styrerommet er perfekt til å forberede årsmøtet eller til og med gjennomføre hele møtet digitalt.

Uavhengig av hvilken løsning man benytter vil Styrerommet gjøre det lettere for styret å holde oversikt, overholde frister, og ikke minst å engasjere eierne til å ta del i lokaldemokratiet.

Vedlikeholdsplanlegger

Få oversikt over tilstanden på bygningsmassen, og hjelp til å utbedre den. Med vedlikeholdsplanleggeren kan dere samle alle prosjekter som er gjennomført, akutte eller til vurdering. Lag budsjettestimat, samle avtaler og dokumentasjon, og få hjelp til å velge bærekraftige alternativer.

Styreleder i sameiet Årvolltoppen stående på balkong

– Mye enklere å kommunisere med beboerne

Fra tungt og tidkrevende til raskt og effektivt. Etter at Sameiet Årvolltoppen tok i bruk Vibbo og Styrerommet, har jobben blitt mye lettere for styret.

Les hva Sameiet Årvolltoppen gjorde