Hopp til innhold

Nå ut til beboerne med Vibbo

Vibbo fungerer som borettslagets eller sameiets egen hjemmeside. Her kan styret samle viktig informasjon for beboerne på ett sted.

Vibbo og Styrerommet har felles innlogging, rollestyring og flere delte funksjoner, noe som gjør det enda enklere å holde oversikt.

Skjermdump av forsiden til portalen Vibbo fra OBOS, på web og mobil

Funksjoner i Vibbo

Egen forside på Vibbo.no

Alle OBOS-forvaltede boligselskap får tildelt en egen, søkbar side på Vibbo.no. Her ligger nyttige opplysninger om blant annet fakturaadresse, vedtekter og årsmøtedokumenter. Styret kan enkelt tilpasse siden med tekst og bilder som beskriver boligselskapet, akkurat som på en tradisjonell hjemmeside.

Innlogging for beboere

Beboerne kan enkelt registrere seg og holde kontaktinformasjonen oppdatert. Innlogging skjer med mobilnummer, og bekreftelseskode sendes på SMS. Beboere som logger inn på Vibbo, får tilgang til alt de trenger av informasjon om boligselskapet. Forsiden viser alle de viktigste funksjonene, som nyheter, temaer og kontakter.

Nyheter og varsler

Skal dere pusse opp? Er det tid for årets dugnad, eller skal vannet stenges? Området Nyheter er egnet for informasjon som er aktuell innenfor en avgrenset tidsperiode. Alle beboere blir varslet om nyheter via epost, eller via SMS om det er kritiske nyheter som haster.

Beboeroppslag

Med oppslag kan også beboerne engasjere seg og legge ut beskjeder på Vibbo. Det kan være alt fra å sende ut nabovarsel, til å spørre om hjelp, eller foreslå opprydding av bakgården.

Informasjon om ulike temaer

Under Temaer kan beboerne raskt og enkelt finne praktisk informasjon og svar på ofte stilte spørsmål. Hva er reglene for parkering? Hvordan bestiller vi nøkler? Hvem leverer TV og internett? Det er enkelt å prioritere hvilke temaer som skal vises på forsiden, og eventuelt slette og redigere temaer.

Kommunikasjon mellom beboerne og styret

Beboerne kan enkelt finne frem til og sende melding til styremedlemmer på Vibbo. Styret mottar og kan effektivt følge opp alle henvendelsene i et grensesnitt som inkluderer all nødvendig informasjon om beboerne og deres meldingshistorikk. Styret kan også ta kontakt med beboerne og varsle dem på SMS hvis det haster.

Informasjon om egen bolig

Under Min bolig kan hver enkelt beboer se informasjon om boligen de eier eller tilhører, som adresse, leilighetsnummer og oppgang. Siden inneholder også en oversikt over alle eiere og beboere i boligen, og gjør det mulig for eierne å legge til medboere eller leietakere. Eierne får også opp informasjon om sine felleskostnader og andre utgifter knyttet til boligen. Dette er ikke synlig for leietakere eller medboere.

Har du lyst til å se hvordan det fungerer i praksis?