Stue

1 av 16

Østregate 31, lnr B4001 * Mulighet for OBOS Bostart / Deleie

2317 Sentrumskvartalet - Flott 3-r. leilighet på 79 kvm i 4 etasje. Heis, parkeringskjeller, klar for innflytning!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 5 090 000

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 198 000

Fellesgjeld: kr 2 892 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Felleskostnader pr. måned: kr 13 506

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Fakta om boligen

 • Finn.no: Visningstekst

  Våre fellesvisninger avholdes kun ved forhåndspåmelding, og siste frist for å melde seg på er kl 12.00 samme dag som visningen avholdes. Skulle det ikke være påmeldte innen fristen vil visningen bli avlyst.

 • Adresse

  Østregate 31, lnr B4001 * Mulighet for OBOS Bostart / Deleie
  2317
  Hamar

 • Om prosjektet

  2317-postnummeret definerer Hamar sentrum; en dynamisk og levende bykjerne med en vennlig atmosfære og nærhet til Mjøsa. Hamar ses ofte på som Innlandets handelshovedstad, og omtales gjerne som «5-minuttersbyen » da det meste ligger i innen kort rekkevidde. Her finnes et hav av aktiviteter, arrangementer, tilbud og fristelser for enhver smak, året rundt.

  2317 Sentrumskvartalet består av til sammen 121 borettslagsleiligheter i varierende størrelser, fra effektive ettroms- til romslige familieleiligheter. Felles for dem alle er gode planløsninger og høy kvalitet. 2317 Sentrumskvartalet tilrettelegger for en enklere og hyggeligere hverdag i urbane omgivelser - her bor du trygt og godt med umiddelbar nærhet til alt Hamar sentrum og omegn har å tilby.

  Velkommen til 2317 . Din nye adresse i hjertet av Hamar!

 • Om området

  2317 Sentrumskvartalet befinner seg midt i Hamar sentrum, rett mellom byens koselige gågate og Hamars største kjøpesenter, CC Hamar.

  Her er det gode shoppingmuligheter, i tillegg til et rikt utvalg av kaféer/kaffebarer, restauranter og utesteder, kulturtilbud, treningssentre, dagligvarebutikker, og aktiviteter for både store og små.

  Veien er heller ikke lang til idylliske rekreasjonsområder. Langs Mjøsa finner du blant annet den vakre strandpromenaden, I hjertet av Hamar som blant annet byr på fine strender/badeplasser, samt turmuligheter til fots eller med sykkel i unike naturmiljøer.

  Det er heller ikke lang vei til større naturområder, for eksempel Furuberget, med sine fortryllende turstier og flotte skiløyper.

 • Slik blir boligen

  Lnr B4001 er en effektiv leilighet som inneholder en romslig entrè med garderobeløsning, stue med tilbaketrukket kjøkkenløsning, slik at man ikke får en "kjøkkenet i stua" følelse, bad/wc og fransk balkong med skyvedører fra stue, mot Vangsvegen.

  Boligen har moderne standard med bl.a. vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon, kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer samt et fint, flislagt bad. Leiligheten er gjennomgående, noe som gir godt med naturlig lys inn, og høy takhøyde som gjør at leiligheten føles ekstra romslig.

  Leiligheten har gode oppbevaringsløsninger med skyvedørsgarderober på begge soverom samt i entrè, i tillegg til god skapplass på kjøkkenet. Leiligheten har også en bod på ca 5 kvm i kjelleren i tillegg til parkeringsplass og eget skap i det felles verkstedrommet.

 • Fellesarealer

  Boligprosjektet byr på to takterrasser (i 5. og 7. etg.) der vil du kunne nyte lune sommerkvelder i godt selskap, med god mat og kanskje noe godt i glasset? Den fantastiske utsikten over Hamar og Mjøsa, bidrar til hygge og idyll. Her er det ikke vanskelig å skape uforglemmelige øyeblikk.

  I indre bakgård kan du tilbringe et rolig øyeblikk, skjermet fra gatelivet utenfor. Her vil det være innslag av flott beplantning og moderne sitteinstallasjoner. Et fint sted å ta en pust i bakken etter en aktivitetsfylt dag.

  Boligprosjektet byr i tillegg på parkeringsplasser for sykkel utendørs, samt et større område for sykkelparkering innendørs. Her kan du trygt sette igjen sykkelen din, og skulle den behøve litt stell, kan dette enkelt ordnes i fellesrommet for sykkelreparasjon. Om vinteren vil dette også fungere som en smørebod for ski.

 • Parkering

  Det medfølger en parkeringsplass samt sportsbod i garasjekjeller med leiligheten.

 • Kvalitet, standard og tilvalg

  Kjøkkenet har en fin innredning med hvite, glatte fronter. Integrerte hvitevarer (induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Laminert benkeplate og laminatplate i benkerygg.

  Badene har 300x600mm fliser på vegg og 300x300mm fliser på gulv. I dusjsonen er det 50x50mm fliser på gulv. På /wc er det 300x300mm flis på gulv og sparklet/malte veggflater. Badene har innredning med servant, dusj med innfellbare dusjvegger (90 cm) og dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin og vegghengt wc med utenpåliggende sisterne.

  Soverommene leveres med skyvedørsgarderobe.

  Overflater generelt:

  Himling:
  Nedforet himling som er sparklet og malt eller sparklet og malt betonghimling med synlige v-fuger.

  Gulv:
  3-stavs eikeparkett med tilpasset eikelist. Fliser på baderom.

  Vegg:
  Sparklet og malte betong eller gipsflater. Hvite utforinger og gerikter.

  Balkonger/luftebalkonger:
  Spilerekkverk eller glassrekkverk. En rekke leiligheter vil også få innglassede balkonger.

  Belysning:
  Downlights i gang/entrè og baderom. Takarmatur på soverom og wc. I stue/kjøkken leveres det med belysning over kjøkkenbenk og takstikk med bryter for egen belysning.

  Vannbåren varme og balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima året rundt.

  Se forøvrig leveransebeskrivelse og romskjema i salgsoppgaven.

 • Oppvarming

  Fjernvarme fra Eidsiva bioenergi. Man betaler fjernvarme à konto hver måned som avregnes 1. gang pr. år etter eget forbruk. À konto beløpet er satt til kr. 10,- pr kvm.

 • Energimerking

  Det blir utstedt energiattest for den enkelte leilighet. Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. teknisk forskrift av 2017, TEK 17. Energimerkingen er beregnet til å ligge i kategori B til C. Det tas forbehold for at avvik kan forekomme spesielt i leiligheter med mye vindusflate.

 • Innflytting

  Leiligheten er klar for innflytning.

 • Oppdragsnummer
  715239017

Budgivning

 • Omkostninger

  2 198 000,- (NB: prisen er fast)
  2 892 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 090 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  5 090 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål