1 av 21

Riverside 6

Moderne 3-roms toppleilighet med flott utsikt og gode solforhold | Heis | Garasjeplass

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 4 207 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 4 190 000

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 3 649

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Østfold

 • Felleskostnader

  3 649,- pr Mnd
  bl.a kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, garasje, renhold fellesarealer, snømåking, tv-signaler og bredbånd, forretningsførsel og øvrige driftskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.649,- pr. md.
  Herav:
  Garasje 150,-
  Felleskostnader 3.499,-

 • Totale kostnader

  4 190 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 207 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Generelt
  Leiligheten ble oppført i 2014 og preges av moderne og gode materialvalg med blant annet flislagt bad, slette overflater og parkettgulv.

  Overflater og innredning er gjennomgående holdt i lyse farger og leiligheten fremstår med en god standard. Boligen oppfyller kravene til livsløpsstandard og har en god planløsning med praktisk utnyttelse av arealet. Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys og gir fint utsyn. Sydvendt balkong med gode solforhold og flott utsikt mot elven og Gamlebyen.

  Leiligheten har to soverom, stue og kjøkken i åpen løsning med direkte adkomst til balkong, pent flislagt bad samt innvendig lagringsbod.

  Adkomst er fra svalgang via heis, og det medfølger parkeringsplass i parkeringskjeller samt en romslig lagringsboder.

  Entré:
  Fra svalgang kommer man inn i entré med flislagt gulv og plass for knaggrekke og oppbevaring av sko. Dør med glassfelt mellom entré og gang,

  Stue/kjøkken:
  Lyst og tiltalende rom med parkettgulv, lyse, slette overflater og åpen løsning mot kjøkken. Direkte adkomst til balkongen fra stue.

  Kjøkken har innredning med hvite slette fronter med laminat benkeplate og fliser mellom benk- og overskap. Takhøye overskap utnytter plassen godt. Eier har oppgradert kjøkken med integrert stekeovn i høyskap. I tillegg medfølger integrert platetopp - frittstående kjøl/frys og oppvaskmaskin.

  Balkong:
  Balkongen er vendt mot syd og delvis overbygget. Gode lys og solforhold, flott utsikt mot elven og Gamlebyen og overblikk over lagets parkmessige gårdsrom som ligger som et hjerte mellom bygningene. Det er montert markise for solskjerming og glass på sidene av balkongen for vindskjerming.
  Platå av trematerialer på balkongen er frittstående og kan fjernes.

  Bad/wc:
  Pent bad med flislagte overflater. Utstyrt med dusjhjørne med svingbare dusjvegger, vegghengt wc og servantinnredning med skap. Dusj er byttet i 2021. Opplegg for vaskemaskin. Vannbåren varme i gulv.

  Soverom:
  Leiligheten har 2 soverom. Hovedsoverom har god plass for dobbeltseng og en romslig skyvedørgarderobe.
  Fin størrelse også på soverom nr. 2, som kan benyttes som gjesterom eller f.eks et kontor.

  Bod/kjellerbod:
  Praktisk innvendig bod på ca. 5 kvm.
  I tillegg medfølger lagringsbod i kjeller.

  Postkasser er plassert ved byggets hovedinngang.

  Alle dører i fellesarealer har døråpnere for enkel adkomst.

  Kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin på kjøkken medfølger ikke leiligheten.

 • Beliggenhet

  Bellevuehagen ligger flott til i bydelen Cicignon. Et område som i dag blir kalt Bellevue, og tidligere benevnt som Guldberg eller Guldbergsiden. Området var på 1860 tallet og fremover et attraktiv område for byens plankebaroner og andre næringslivsledere.
  I dag ligger fergestedet som frakter deg over til Gamlebyen, bare noen hundre meter unna Bellevue og jernbanestasjon er i gangavstand. Det er kort vei til Fredrikstad sentrum med et stort utvalg av butikker, kafeer og restauranter mm.

 • Adkomst

  Se kartskisse

 • Byggemåte

  Bygget pelet til fast grunn, og har støpt betonggulv i kjeller og asfaltdekke. Grunnmur og bærende konstruksjoner i betong og stål. Bindingsverk med utvendige fasader forblendet med teglstein. Balkonger i betong med rekkverk i pusset betong og stål. Vinduer med 2-lags isoleringsglass, i trekarmer, utvendig beslått med aluminium. Takkonstruksjon i betong.
  Opplysninger vedr. byggemåte er hentet fra vedlagt takstrapport utført av takstmann Torstein Pedersen. Rapporten er datert 23.05.23. Se denne for ytterligere opplysninger.

 • Innhold

  Leiligheten ligger i 4.etg og inneholder: vindfang, bad, stue/ kjøkken, 2 soverom og bod..

  Det medfølger en biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller og en kjellerbod på ca. 5,72m2.

 • Areal

  Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 71 kvm

 • Standard

  Følgende bygningsdeler har fått TG2 i vedlagt tilstandsrapport:

  Bad Overflate gulv:
  Tilstandsgrad på bom (ikke full limdekning under flis) i flis ved toalett. Det er også påviste skader på mykfug i dette området. Det kan anbefales vedlikeholdene arbeid med legging av ny fuge i dette område.

  Elektrisk anlegg og samsvarserklæring
  Tilstandsgrad på dokumentasjon. Det er ikke fremvist samsvarserklæring og anlegget, eller arbeid med nye spotter. Ved visuell besiktigelse er det ikke påvist skader eller andre avvik.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Kun integrerte hvitevarer medfølger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Heis
  Porttelefon
  1 parkeringsplass i garasjeanlegg med automatisk garasjeportåpner
  Kabel-tv og bredbånd fra Viken fiber (Altibox)
  Sprinkelanlegg
  Nedgravde avfallsbeholdere ved innkjøring til p-kjeller
  Ventilasjon med varmegjenvinning

 • Oppvarming

  Oppvarming via radiatorer og vannbåren varme i gulv på bad. Energikilde er fjernvarme. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Bellevuehagen borettslag har avtale med Fredrikstad Fjernvarme om levering av fjernvarme til oppvarming og varmt tappevann. I tillegg er det inngått avtale med BKK Energitjenester AS om innkreving og avregning av kostnader knyttet til oppvarming og varmt tappevann. Det er installert fjernavlest måler i leiligheten, og BKK vil utstede faktura basert på det målte forbruket til den enkelte. Ved eierskifte avleses målerstand og meldes til BKK Energitjenester AS.

 • Tomten

  Andel i 3868 kvm eiet fellestomt. Flat tomt opparbeidet med gjesteparkering. Borettslagets atrium er opparbeidet med hellelagte gangstier, plen og busker. Det er også felles sittegruppe og en lekeplass i atriumet.

 • Parkering

  1 biloppstillingsplass i garasjeanlegg med adkomst til leilighetsplan fra heis.

 • Vei/vann/avløp

  Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

 • Borettslaget

  Bellevuehagen Borettslag org nr. 913733215.

  Boligen er tilknyttet Bellevuehagen borettslag som består av til sammen 64 leiligheter oppført i 2014. Bygget har 4 boligetasjer med en delvis nedgravd underetasje med parkeringsplasser, boder og tekniske rom for hele borettslaget. 3 sentralt plasserte heis- og trapperom gir lett adgang til både uterom, fortau og garasje. Borettslaget har avtale med firma om vask av fellesarealer, gressklipping, snørydding, maskinfeiing av garasjekjeller, sjekk av lyskilder og rens av taknedløp.

  Borettslaget tilstreber å arrangere felles grillfest på sommeren og tenning av juletreet med gløgg og pepperkaker 1. søndag i advent.

  Det ble på generalforsamling i 2019 vedtatt etablering av felles infrastruktur for elbil-lading.
  Hver enkel boenhet må selv bekoste evt. eget ladepunkt som tilknyttes felles infrastruktur.

  Økonomi:
  Driftsinntekter i 2022 var til sammen kr 4 404 544,-,- Driftskostnadene i 2022 var til sammen kr 2 564 808,-. Resultat 2022 var på kr 2.994.453,- og ble foreslått overført til egenkapital. Regnskapet for 2022 viser et årsresultat på kr 3.619.345,- som foreslås overført for å styrke egenkapitalen. Borettslagets disponible midler utgjorde ved årsslutt kr 1.497.976,-. Styret vurderer dette som tilfredsstillende. To parkeringsplasser borettslaget fikk overført fra Bellevue Utvikling er nå disponert. Den ene plassen er solgt og den andre utleid. Den økonomiske effekten av dette vil være
  synlig i regnskapet fra og med 2023.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Ved dyrehold skal det sendes søknad til styret for godkjenning. Se husordensreglenes punkt 5 Dyrehold for nærmere opplysninger. Husordensreglene ligger vedlagt i salgsprospektet

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest datert 13.10.2014. Attesten kan lastes ned på våre hjemmesider.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Følgende er tinglyst på borettslagets eiendom:
  Tinglyst 07.12.2011 dagboknummer 1024223 - bestemmelse iflg. skjøte:
  Rettighetshaver: Fredrikstad kommune.
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv
  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2033 med formål kombinert bebyggelse og anleggsformål. Planen var godkjent/vedtatt 16.06.2011. Det er regulert til blandet formål: parkeringi reguleringsplan 0106481 Cicignon skole og jernbanebrygga godkjent 28.02.2002 med reguleringsbestemmelser. Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  710230081

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  05.06.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 2 lån i OBOS banken med følgende saldo og betingelser pr 27.03.2023:

  OBOS-Banken, annuitetslån, kr 41.332.685,-
  Flytende rente 4,35%
  Restløpetid: 31 år og 6 mnd.
  Avdragsfrihet til og med 01.11.2024

  OBOS-Banken, annuitetslån, kr 411.683-.
  Flytende rente 4,35%
  Restløpetid: 1 år og 7 mnd.

  Borettslaget har IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av andelens fellesgjeld. Eier har benyttet seg av denne ordningen og nedbetalt andelens fellesgjeld i sin helhet.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Håvard Andreas Midtsjø

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål