Hopp til innhold

OBOS 90 år – gir musikkfest til Bergen

Det blir en hitspekket festkveld i Bergen med artistene The September When, The Cardigans, Eva Weel Skram og Eggum & Sivertsen.

Publisert:
torsdag 14. mars 2019

Hold av kvelden torsdag 6. juni!  Da blir det minifestival på Edvard Griegs plass i Bergen. Musikkfesten inngår i en serie med fire konserter som markerer at OBOS i år er 90 år.

OBOS på Operataket har de siste tre årene blitt arrangert med stor suksess for Oslos befolkning. En hel dag med toppartister til en svært overkommelig pris. Billettene til årets fire konserter vil koste 125 kroner. Pengene går i sin helhet tilbake som støtte til aktiviteter for barn og unge lokalt. Regningen for selve konsertene tar OBOS selv.

I år utvider altså OBOS dette konseptet til også å inkludere Stavanger 2. juni, i tillegg til festkvelden i Bergen fire dager etter. Deretter blir det stemningsfull solnedgangskonsert på Verdens Ende på Tjøme 3. august, før det hele rundes av på Operataket 18. august.  Artistene til disse konsertene vil bli offentliggjort i nær fremtid, så følg med! Vi kan love store navn.

– For OBOS handler dette om å gi noe tilbake til samfunnet, og bidra til livet mellom husene. Gode kulturopplevelser binder folk sammen. Konsertene skal være rimelige slik at flest mulig får ta del i opplevelsene. Billettinntektene går uavkortet til barne- og ungdomsarbeid, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Edvard Griegs plass tar rundt 5 000 tilskuere. Fullt hus vil gi godt over en halv million kroner å fordele på ideelle tiltak i Bergen.

– Vi er glade for å kunne gi Bergen en flott musikkfest, og samtidig bidra til at noen av de mange gode tiltakene for barn og ungdom i byen får et ekstra tilskudd, sier prosjektdirektør Jorunn Nerheim i OBOS Stor-Bergen.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.