Artikkel om nabolaget i Moy Terrasse

Ditt nye nabolag på Moy Terrasse

Nærhet til sjøen, naturlige omgivelser og god kollektivtilgang er bare noen av tingene ditt nye nabolag på Moy Terrasse kan tilby. Les mer og bli kjent med nærområdet.

På Moy Terrasse ønsker vi å legge til rette for et godt liv i gode hjem, hvor møter med andre mennesker er i fokus. Vik i Grimstad ligger sentralt og flott plassert, med nærhet til sjøen, naturlige omgivelser og god kollektivtilgang.

Her kan du rusle ned til vakre Moysanden for å nyte sjøutsikten, eller ut blant de grønne lungene Vik har å by på. Strand Hotel Fevik byr på lekre middager og en vidunderlig sandstrand. Bussen til Grimstad tar ikke mer enn 10 minutter fra holdeplassen like ved.

Bilde fra hotell

Strand Hotel Fevik

1 av 10

Lysløype

Lysløypa er i underkant av 4 km og går i flott skogsterreng. Og ble anlagt i forbindelse med utbyggingen av E18, som en kompensasjon for at veitraseen delte Fevikmarka i to.

Lysløypa har bidratt til å gjøre området mer attraktivt for folk flest og er mye brukt av befolkningen på Fevik. Både selve løypa og Fevikmarka generelt, har imidlertid kvaliteter som gjør at også folk fra resten av distriktet, vil ha glede av å utforske området.

Bo godt på Moy Terrasse