Artikkel om nabolaget i Tanberglia

Et naturskjønt område med alt i nærheten

Tanberglia ligger i gangavstand til Hønefoss sentrum, med alt du trenger i hverdagen. Det er heller ikke langt til Ringkollen der du kan nyte naturen og en aktiv fritid.

Dette populære boligområdet tilhører den stadig voksende Ringeriksregionen. Her er det en rekke gode tilbud innen både kultur, idrett, fritid og rekreasjon. Det sikrer deg rikholdige valgmuligheter enten du foretrekker organisert lagsport eller individuelle aktiviteter. Denne regionen samarbeider også aktivt med næringslivet for å gjøre området attraktivt for arbeidstakere, og sørge for sunn og stødig vekst. Her skal det være lett og behagelig å bosette seg med familien sin, og skape et godt liv med trivsel i hverdagen.

Hønefossen

Hønefoss

1 av 4

Opplevelser for alle og enhver

Det hyggelige området rundt boligfeltet på Tanberglia har flotte turområder for grønn rekreasjon, og svært populære friluftsområder med muligheter for ski, sykling, fisking og badeturer. Populære Ringkollen ligger kun et lite stykke unna, og her finner du både slalåmbakke og snowboardpark. Enten du foretrekker rolige fotturer med sopp- og bærplukking i det grønne, eller liker å utfordre deg med løp og offroad i terrenget, får du altså det du ønsker her. Gode muligheter for å klatre i trærne, hyttebygging og svømmeturer legger dessuten til rette for idylliske barndomsopplevelser og en minnerik oppvekst.

Sentral beliggenhet

Det er korte avstander i dette området. Som beboer på Tanberglia er det kort vei til både barnehager, skoler og butikker. Det er planer om å bygge en ny barnehage på nabotomten. Når du ønsker mer urbane tilbud har du også gangavstand til Hønefoss sentrum, med alle de sentrumsfasiliteter du trenger. På kjøpesenteret Kuben finner du alt du har behov for i hverdagen, og mellom slagene kan du nyte en kaffe til synet av den flotte fossen i sentrum, eller få nye kulturelle impulser på Kistefos-museet.

Godt sted å leve

Ringeriksregionen samarbeider også aktivt med næringslivet for å gjøre området attraktivt for arbeidstakere, og sørge for sunn og stødig vekst i regionen. Det gjør Tanberglia til et godt sted å leve å vokse opp.

Tanberglia ligger i gangavstand til Hønefoss sentrum med alle servicetilbud. Det er heller ikke langt til Ringkollen der det finnes store muligheter for å nyte naturen og en aktiv fritid.

 

Bo godt i Tanberglia