Gå til boligsøket

Ulvenkroken

Boligkjøpsmodeller

BoligbytteBostart
Illustrasjon av fasadene med gårdsrom med grønne busker i Ulvenkroken.
I salg – ingen forkjøpsrett

Ulvenkroken er en del av et nytt nabolag på Ulven, og vil bestå av 180 ett- til femromsleiligheter. Bo i et rolig og sosialt nabolag med kort vei til sentrum.

Prosjektdetaljer

  • Ulvenveien, 0581 Oslo
  • Planlagt innflytting fra 4. kvartal 2024

  • 85 ledige boliger
  • Størrelse fra 43.5 m2 – 111 m2
  • Totalpris fra kr 4 924 574
  • Borettslag

Visning

28. mai 2023 kl. 14:00-16:00

31. mai 2023 kl. 16:00-18:00

4. juni 2023 kl. 14:00-16:00

Visningssenter:

Ulvenveien 82, 0581 Oslo.

Se kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Livet i Ulvenkroken

I Ulvenkroken kommer det 180 nye moderne leiligheter. Ulven er en bydel i stor utvikling, og det kommer totalt rundt 2000 nye leiligheter. I nærområdet legges det til rette for en hverdag som passer folk i alle livsfaser. Med kortrekkevidde til alt du trenger i hverdagen, som butikker, skoler og barnehager. Du kan velge mellom ett- til femromsleiligheter, og større familieleiligheter med egen utleiedel.

Beboerne vil ha tilgang til privat takterrasse med flott utsikt over Oslo. Her kan du nyte godt vær med gode naboer. I tillegg til takterrassen har alle leilighetene egen markterrasse eller balkong. Leilighetene får god planløsning, og gjennomgående god standard. Med store vindusflater slippes det inn naturlig lys inn i leilighetene. Med fokus på grøntområder og sittegrupper, blir Ulvenkroken er sosialt nabolag.

På Ulven gjør du mer enn å bare bo. Det vil bli fullt av liv på Ulven, både i nabolaget og nærmiljøet. Det finnes et godt utvalg av fritidsaktiviteter på Ulven. Med blant annet flere fotballbaner, skøytebane og treningssentre. Det blir også lagt til rette for en bilfri hverdag med nye sykkelstier.

Personer sitter på en kafe i nærområdet til Ulvenkroken

Se nærområdet

Ulven er det perfekte stedet for deg som både ønsker et rolig og trygt nabolag, men også liker nærheten til Oslo sentrum. Med flere barnehager og et godt utvalg av skoler blir det kort reisevei for de yngste. Ulven er mer sentralt enn de fleste tror. Fra Økern T-banestasjon tar det ikke mer enn 10 minutter inn til Oslos bykjerne.

Sjekk ut solforholdene

I Ulvenkroken får du en svært god beliggenhet på Ulven. Her kan du utforske solforholdene på ulike tidspunkt fra takterrassene.

Illustrasjon av takterrasse i Ulvenkroken med solsenger og fin utsikt.
Illustrasjon av et kjøkken og spisestue i en leilighet i Ulvenkroken.

Kjøp større med leieinntekter

På Ulven har du kanskje råd til en større leilighet enn du tror. En mulighet mange ikke tenker på er at du kan få innvilget høyere boliglån om du kjøper med utleiedel.

Innred boligen din

En av fordelene med å kjøpe en helt ny bolig er at du kan tilpasse den selv med produkter, farger og materialer som passer din smak. Dette skjer i tilvalgsfasen, som starter så snart vi har vedtatt byggestart i prosjektet. Tilvalg er valgfritt – og du finner både kostnadsfrie tilvalg og løsninger du må betale for. Snart kan du se noen av de mulighetene du vil få til å tilpasse din nye bolig.

Mor, far og barn foran en pc på kjøkkenet.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.

Ta kontakt

Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger+47 414 71 801Epost
Portrettbilde av Lars Kristian Hanssen

Lars Kristian Hanssen

Prosjektselger+47 922 18 615Epost
Portrettbilde av Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger+47 476 08 089Epost

Les mer om boligkjøpsmodeller