Hopp til innhold

Ulvenkroken

Boligkjøpsmodeller

BoligbytteBostart
Illustrasjonsbilde av fasaden på Ulvenkroken med snødekt gårdsrom og barn som leker i snøen
I salg – ingen forkjøpsrett

Ulvenkroken er en del av et nytt nabolag på Ulven, og vil bestå av 180 ett- til femromsleiligheter. Bo i et rolig og sosialt nabolag med kort vei til sentrum.

Prosjektdetaljer

  • Ulvenveien, 0581 Oslo
  • Planlagt innflytting fra 4. kvartal 2024

  • 80 ledige boliger
  • Størrelse fra 29 m2 – 111 m2
  • Totalpris fra kr 3 568 327
  • Borettslag

Visning

  • Mandag 4. desember kl. 14:00-15:30
  • Onsdag 6. desember kl. 16:00-18:00

Visningssenter:

Ulvenveien 82, 0581 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Ulvenkroken

Laster inn

Livet i Ulvenkroken

I Ulvenkroken kommer det 180 nye moderne leiligheter. Ulven er en bydel i stor utvikling, og det kommer totalt rundt 2000 nye leiligheter. I nærområdet legges det til rette for en hverdag som passer folk i alle livsfaser. Med kort rekkevidde til alt du trenger i hverdagen, som butikker, skoler og barnehager. Du kan velge mellom ett- til femromsleiligheter, og større familieleiligheter med egen utleiedel.

Beboerne vil ha tilgang til privat takterrasse med flott utsikt over Oslo. Her kan du nyte godt vær med gode naboer. I tillegg til takterrassen har alle leilighetene egen markterrasse eller balkong. Leilighetene får god planløsning, og gjennomgående god standard. Med store vindusflater slippes det inn naturlig lys inn i leilighetene. Med fokus på grøntområder og sittegrupper, blir Ulvenkroken et sosialt nabolag.

På Ulven gjør du mer enn å bare bo. Det vil bli fullt av liv på Ulven, både i nabolaget og nærmiljøet. Det finnes et godt utvalg av fritidsaktiviteter på Ulven. Med blant annet flere fotballbaner, skøytebane og treningssentre. Det blir også lagt til rette for en bilfri hverdag med nye sykkelstier.

Se hva mer Ulvenkroken har å by på

Ulven er det perfekte stedet for deg som både ønsker et rolig og trygt nabolag, men også liker nærheten til Oslo sentrum.

Se hva mer Ulvenkroken har å by på
Illustrasjon av et kjøkken og spisestue i en leilighet i Ulvenkroken.

Kjøp større med leieinntekter

På Ulven har du kanskje råd til en større leilighet enn du tror. En mulighet mange ikke tenker på er at du kan få innvilget høyere boliglån om du kjøper med utleiedel.

Innred boligen din

En av fordelene med å kjøpe en helt ny bolig er at du kan tilpasse den selv med produkter, farger og materialer som passer din smak. Dette skjer i tilvalgsfasen, som starter så snart vi har vedtatt byggestart i prosjektet. Tilvalg er valgfritt – og du finner både kostnadsfrie tilvalg og løsninger du må betale for. Snart kan du se noen av de mulighetene du vil få til å tilpasse din nye bolig.

Mor, far og barn foran en pc på kjøkkenet.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.

Ta kontakt

Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger41 47 18 01Epost
Portrettbilde av Lars Kristian Hanssen

Lars Kristian Hanssen

Prosjektselger92 21 86 15Epost
Portrettbilde av Benedicte Wien

Benedicte Wien

Prosjektselger47 60 80 89Epost