Utsiktsbilde som viser gårdsrommet til Løren botaniske, tatt fra takterrassen

På Løren kan hele familien blomstre

Med grønne gårdsrom, dyrkbare uteområder og kort vei til bykjernen er Løren botaniske et trygt og godt sted å bo – for store og små.

Et av de mest spennende boligstrøkene i Oslo akkurat nå er Løren, som tilhører bydel Grünerløkka og ligger sentralt plassert mellom Sinsen, Økern og Hasle. Her finner du boligprosjektet Løren botaniske, der OBOS og Nordr har bygd over 1000 nye boliger de siste årene.

På Løren får du nærhet til både sentrum og naturen, et rikt utvalg av butikker og spisesteder, og lyse, lekre og innflyttingsklare leiligheter. Løren botaniske er et nabolag som stikker seg ut i mengden – ikke minst for familier som er på jakt etter et sted de kan bli værende i lang tid.

Se ledige leiligheter i Løren botaniske

Barn som sitter i et drivhus i Løren botaniske og plukker jordbær fra et bed.

På Løren er det flust av ting og aktiviteter for hele familien å holde på med. I Løren botaniske finner du samdyrkelag, Baker Nordby, lekeplasser og Lille Løren park i umiddelbar nærhet.

Perfekt for barnefamilier

Det er flere ting som gjør Løren botaniske til et nabolag som egner seg spesielt godt for barnefamilier; Prosjektet er blant annet utstyrt med to store og bilfrie gårdsrom med lekeapparater for barn.

– I tillegg er dyrkelaget en fin ting for barnefamilier å være med på. Her kan hele familien melde seg inn, og bidra med dyrking og høste sine egne frukt og grønnsaker, forteller prosjektselger for Løren botaniske, Mariell Veinan.

– Lille Løren park kommer i umiddelbar nærhet til prosjektet når den ferdigstilles til neste år. I et av husene er det også planlagt en barnehage med fire avdelinger og et veldig fint lekeområde utenfor. Her er det rom for barn i alle barnehagealdre – og mange muligheter for spontan lek i en av lekeplassene i nabolaget.

Prosjektet har romslige leiligheter med plass til hele familien – og mer til hvis det er flere på vei.

– Det bor allerede mange barnefamilier i Løren botaniske, men vi har plass til enda flere. Her kan du flytte inn og samtidig vite at barna kanskje får en lekekamerat i samme oppgang.

Les også: Det aktive nabolaget på Løren

Familie som holder på i et drivhus i Løren botaniske

Løren botaniske er perfekt for barnefamilier, med bilfrie gårdsrom, lekeplasser og samdyrkelag.

Gode løsninger og lekre detaljer

I planleggingen og gjennomføringen av Løren botaniske har OBOS og Nordr lagt stor vekt på fasader og gårdsrom, og det arkitektoniske uttrykket gjør at prosjektet skiller seg ut fra mange andre nybygde nabolag.

Også innvendig har leilighetene en moderne standard preget av pene detaljer og gode løsninger, forteller Veinan.

– Alle fireromsleilighetene har elegante kjøkken fra HTH i fargen «leire», med integrerte hvitevarer inkludert. Gulvet har 1-stavs hvitlakkert eikeparkett, mens badet kommer med beige flis og er oppgradert med regnfallsdusj.

– Og med fire- og femromsleilighetene følger muligheten til å kjøpe parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Dette er kanskje ekstra kjekt for barnefamiliene.

Se ledige fire- og femromsleiligheter

Bli med inn i en av de fleksible leilighetene i Løren botaniske

Nært til både by og mark

Løren kan skilte med nærhet til en av Oslos virkelige naturperler. Lillomarka, som byr på fantastisk turterreng både om sommeren og vinteren, ligger mindre enn to kilometer unna. Det betyr at du kan du ta med familien på skitur i marka i helgen, og den neste på museum. Og i området er det allerede et stort tilbud av butikker, kaféer og restauranter.

– Baker Nordby ligger på gateplan i prosjektet, det er kort vei til handelshuset Vinslottet, og Storo storsenter ligger bare to T-banestopp unna, sier Mariell Veinan.

– I sum er Løren blitt en liten oase for barnefamilier og et veldig godt sted å vokse opp.

Dette er Løren botaniske

  • Løren botaniske er et samarbeidsprosjekt mellom Nordr og OBOS.
  • Prosjektet ligger på Løren, midt mellom Sinsen, Økern og Hasle, og er en del av Hovinbyen.
  • Her bygger vi 377 nye boliger med grønne gårdsrom, dyrkbare uteområder og kort vei til bykjernen.
  • Flere leiligheter er allerede innflyttingsklare, og flere står klare i 2024.

Bli bedre kjent med Løren botaniske