Laster resultat

Kommer for salg

Bergensmeieriet

Midt mellom de to bybanelinjene vokser en moderne bykjerne fram. Det gamle meieriet og fabrikkområdet på Minde skal transformeres til et nytt og levende bydelssentrum, med nye møteplasser, nye boliger og nye næringslokaler.

Illustrasjon av boligprosjektet Bergensmeieret og området rundt.

1 av 2

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 650
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
Ikke avklart
Status
Ikke avklart
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 60.361532,5.347928. Se kart i Google

Om Bergensmeieriet

På stedet der Tine tidligere drev sin produksjon, skal vi utvikle det nye Bergensmeieriet. Dette blir et inkluderende nabolag med rundt 650 leiligheter – omgitt av trivelige uteområder.

Midt mellom de travle bybanestoppene på Minde bygges en ny bydel med 650 boliger. I hverdagen vil det strømme til mennesker som er på vei til og fra jobb, skole og fritidsaktiviteter. Dette blir et naturlig sted for handleturen, kafebesøket eller et fristende måltid. Enten du er på farten eller bare vil stoppe opp og nyte dagen vil Bergensmeieriet være et naturlig sted å komme innom.

Bor du på Bergensmeieriet vil du få alt du trenger i hverdagen innenfor en gangavstand på 10 minutter. Med dagligvare, barnehage, arbeidsplasser, kollektivtransport og andre servicetjenester tett på får du en fleksibel og effektiv hverdag med mer fritid.

Med Bybanen har Minde blitt et knutepunkt for bydelene rundt. I tiden framover vil området utvikles til å bli sin egen lille bydel tett på bykjernen. Her blir det tilrettelagt for et rikt sosialt liv i det umiddelbare nærområdet. Utviklingen skal ta hensyn til eksisterende og verneverdige bygg, men samtidig moderniseres slik at den blir en del av en bærekraftig og langsiktig byutvikling.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Bergensmeieriet

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!