Laster resultat

Kommer for salg

Kristiansholm

På Kristiansholm skal vi bygge cirka 400 leiligheter fordelt på flere bygg. Med sin helt spesielle beliggenhet blir dette et unikt prosjekt med kort vei til Bergen sentrum.

Illustrasjon av boligprosjektet Kristiansholm i solnedgang.

Krisitansholm blir et unikt prosjekt med flotte boliger og spesiell beliggenhet. Illustrasjonsbilde, avvik vil forekomme.

1 av 8

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Leiligheter
Antall boliger
Cirka 400
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
1 til 5 rom
Status
Til områderegulering
Salgsstart
Planlagt 2025
Innflytting
Planlagt 2027
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 60.408917,5.320821. Se kart i Google

Om Kristiansholm

OBOS skal utvikle «Neumann-tomten» i Sandviken i Bergen. Stedsnavnet er Kristiansholm. Kristiansholm var opprinnelig en holme i Sandviksbukten, i middelalderen kalt Toluholm, fra 1500-tallet kjent som Tjuholmen. Fra holmen gikk det en molo til Sandvikstorget, med en utløper på nordvestsiden av holmen. Arbeidet med fyllingen kom i gang i 1904, og ble fullført 1920–21.

Vi skal bygge cirka 400 nye boliger ved sjøen. Tomten har en attraktiv beliggenhet, med nærhet til Bergen sentrum og flotte friluftsområder. Her skal Sandviksbeboerne få tilgang til sjøen og bidra til å skape et attraktivt og levende nærmiljø. Planen er å bygge en stedstilpasset arkitektur og bebyggelse, med saltak og farger som spiller på områdets særpreg.

Tomten har en unik og maritim beliggenhet i Sandviken, cirka 24 minutter til fots fra Bergen sentrum. Det er kort vei til nærmeste busstopp, og det vil også etter hvert bli anlagt et bybanestopp like i nærheten. Veien er kort til flotte friluftsområder som Fløyfjellet og Sandviksfjellet. På Kristiansholm i Sandviken bor du sentralt, men likevel med en umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Kristiansholm

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!