Laster resultat

Kommer for salg

Kristiansholm

På Kristiansholm planlegger vi å bygge cirka 400 nye boliger. Med sin helt spesielle beliggenhet blir dette et unikt prosjekt med kort vei til Bergen sentrum.

Illustrasjonsbilde av brygga på Neumann-tomten

Krisitansholm blir et unikt prosjekt med flotte boliger og spesiell beliggenhet. Illustrasjonsbilde, avvik vil forekomme.

1 av 3

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Leiligheter
Antall boliger
Cirka 400
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
1 til 5 rom
Status
Til områderegulering
Salgsstart
Planlagt 2025
Innflytting
Planlagt 2027
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 60.408917,5.320821. Se kart i Google

Om Kristiansholm

OBOS har kjøpt den 24 mål store «Neumann-tomten» i Sandviken i Bergen. Stedsnavnet er Kristiansholm. Kristiansholm var opprinnelig en holme i Sandviksbukten, i middelalderen kalt Toluholm, fra 1500-tallet kjent som Tjuholmen. Fra holmen gikk det en molo til Sandvikstorget, med en utløper på nordvestsiden av holmen. Arbeidet med fyllingen kom i gang i 1904, og ble fullført 1920–21.

Her planlegger vi å bygge nye boliger like ved sjøen. Tomten har en attraktiv beliggenhet, med nærhet til Bergen sentrum og flotte friluftsområder.

Vi er i en tidlig planleggingsfase, og kommer til å oppdatere nettsiden med mer informasjon etter hvert som prosjektet utvikler seg. Bergen kommune arbeider for tiden med en områdeplan som også omfatter denne tomten. Nytt forslag legges ut til høring i 2022. Illustrasjonene øverst på denne siden viser innspill fra OBOS til denne planen.

Tomten har en unik og maritim beliggenhet i Sandviken, cirka 24 minutter til fots fra Bergen sentrum. Det er kort vei til nærmeste busstopp, og det vil også etter hvert bli anlagt et bybanestopp like i nærheten. Veien er kort til flotte friluftsområder som Fløyfjellet og Sandviksfjellet. På Kristiansholm i Sandviken så bor man sentralt, men likevel med en umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Kristiansholm

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!