Laster resultat

Kommer for salg

Nøstebukten Brygge

På Nøstet i Bergen kommer det cirka 100 små og store leiligheter – rett ved sjøkanten. Det historiske strøket skal få nytt liv med torg, lekeplasser og gaten forlenges ut til kaipromenaden.

Illustrasjon av gaten og fasaden til Nøstebukten brygge.

Rett ved Bergen sentrum skal OBOS og EGD Property bygge cirka 100 moderne leiligheter fordelt på tre lave bygg.

1 av 9

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 100
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
Ikke avklart
Status
Reguleringsplan er godkjent. Byggesøknad pågår
Salgsstart
Planlagt 2024
Innflytting
Planlagt innflytting 2026/27
Eieform
Borettslag

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 60.393944,5.311975. Se kart i Google

Om Nøstebukten Brygge

I Nøstegaten 72-74 i Bergen sentrum skal OBOS og EGD Property bygge cirka 100 boliger. De moderne boligene får en unik beliggenhet på en av de beste sjøtomtene i Bergen. Her bor du rett ved sjøkanten og Bergen sentrum.

Nøstet er et historisk område hvor beboerne trives godt. Tidligere har Nøstet vært preget av næringslivet, men nå skal det utvikles oppholdsplasser, nye torg og barnehage – et sosialt område for alle. Nøstebukten Brygge vil bestå av tre bygg, som blir lavere enn dagens bygg og vil gi mer sol og himmel til byggene rundt. Nøstebukten Brygge blir en del av den større utbyggingen i området, og det er planlagt cirka 250 boliger. 

Ikke langt unna boligene finner du Verftet, Nordnesparken, Nordnes sjøbad og Akvariet. Veien er heller ikke lang til Universitetet i Bergen og BI ved Marineholmen. Det finnes flere dagligvarebutikker i området og kollektivtransport som tar deg enkelt dit du ønsker.

– Riktig og viktig byutvikling

– Riktig og viktig byutvikling

Det er en indrefilet av en sjøtomt, midt i Bergen. Nå skal TV 2s tidligere hovedkvarter på Nøstet bli til 100 nye OBOS-leiligheter.

Les utvikling av Nøstet og boligene
Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Nøstebukten Brygge

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av: