Slik blir Frysjas nye boligperle

I Frysjaparken får du det beste av både bylivet og naturskjønne omgivelser på et sted. Her kan du leve et godt liv akkurat slik du ønsker det.

Nå totalforvandles Frysja. OBOS og Stor-Oslo Eiendom er i ferd med å bygge Frysjaparken, et helt nytt boligprosjekt like ved Akerselva. Her skal vi skape et helt unikt bomiljø med 900 moderne leiligheter, frodige grøntområder og en rekke urbane fasiliteter. 

Alt dette skjer mellom Maridalsvannet, Nordmarka og Kjelsås – der byen møter marka.

Den herlige handlegaten

Det er ikke bare den moderne leiligheten som gjør livet godt i Frysjaparken. Du kan kjenne på bypulsen rett utenfor din egen utgangsdør. I hjertet av ditt nye nabolag finner du torget og handlegaten, en hyggelig gågate med alt du trenger i hverdagen. Med flere spisesteder og kaféer som Grains, Pitstop og Begeist i området, byr Frysja på levende møteplasser du kan bruke fra morgen til kveld. Få varm bakst og cappuccino om morgenen eller italiensk pizza etter jobb. Nyt en deilig kveld med god mat og drikke.

Meny etableres i handlegaten med et fullsortiment tilbud. Her vil mesterkokken finne alt som trengs for å imponere vennene på kjøkkenet. Du vil også få kortest mulig vei til apotek, nisjeforretninger, treningssenter og en koselig kafé. Frysjaparken kan by på alt du trenger. Uansett om det er når du får besøk, når forkjølelsen melder sin ankomst eller når du vil drikke kaffe med naboen.

Vår intensjon er å skape et uterom som bygger opp om et godt bomiljø. Denne gågaten skal være en møteplass med både hyggelige sitteplasser og urbane fasiliteter. Og danne en passasje videre til Akerselva og området rundt.

Frodige uteområder

Den unike beliggenheten i krysningspunktet mellom byen og marka gjør Frysjaparken spesiell. Vi trekker det naturskjønne inn i boligområdet, noe som skaper et frodig og grønt uterom med plass til alle. I tillegg til at gårdsrommene vil bli frodige og grønne, vil Markapassasjen bli en sammenhengende passasje mellom Nordmarka og Akerselva.

Denne flotte passasjen befinner seg i den nordlige delen av Frysjaparken. Her kan du ta deg en pust i bakken på en av de solide trebenkene. Eller kose deg med en god bok på de romslige oppholdsplassene under trærne. Markapassasjen blir et sted hvor du kan senke skuldrene, glede deg over den flotte naturen og få med deg det yrende fuglelivet på veien hjem.

De øvrige uteområdene i Frysjaparken gir også rom for lek, trening og rekreasjon. Gårdsrommet består av frukthage, blomstereng, prydtrær og små biter av norsk natur som bidrar til å forsterke områdets grønne og hyggelige preg. Her kan barna løpe rundt og ha det gøy på den moderne lekeplassen, mens de voksne slapper av i de hyggelige oppholdsområdene.

Unike takterrasser

Det er lite som slår en flott takterrasse når været er på sitt beste. Når du flytter inn i Frysjaparken vil du få tilgang til en felles takterrasse med sittegrupper, parsellhage og flott utsikt. Her kan du dyrke egne planter og grønnsaker, og nyte selvdyrket mat midt i byen.

Inviter venner og familie på grilling med den beste utsikten i området, eller nyt rolige omgivelser med en god bok i hånden. Takterrassene er en rekreasjonsmulighet både store og små vil sette pris på.

Skole og barnehage rett i nærheten

Du trenger ikke gå langt for å følge barna dine til barnehagen eller til skolen. I Frysjaparken skal vi bygge en helt ny barnehage i tilknytning til boligprosjektet. Og Oslo kommune planlegger en helt ny barneskole med plass til rundt 840 elever på nabotomta. Det vil bygges en ny flerbrukshall ved siden av skolen.

Parkering og heis

Frysjaparken skal være et lett tilgjengelig sted å dra til. Derfor får mange av leilighetene egne parkeringsplasser i en felles parkeringskjeller. Det vil være mulig å velge ladestasjon for elbiler gjennom tilvalgsprosessen. Fra parkeringskjelleren kan du ta heis eller trapp direkte opp til leilighetsetasjene. Det settes av tre parkeringsplasser til planlagt bilpool.

Smørebod og sykkelverksted

Vi legger til rette for et aktivt liv. Når du bor i Frysjaparken får du tilgang til en 53 kvm stor smørebod og sykkelverksted. Her kan du reparere, pumpe dekk, vaske sykkelen og legge den optimale smøringen på skiene for best gli i Nordmarka.

Bod og oppbevaring

Nok oppbevaringsplass er ofte forskjellen på et ryddig og rotete hjem. Derfor leveres alle våre leiligheter med en egen sportsbod i kjeller. Her vil du få god plass til å lagre eiendeler som ikke må stå i tørre omgivelser. I tillegg vil det bli etablert egne områder for innvendig sykkelparkering.