Foto av kvinne som går med sekk gjennom Frysjaparken.

Nabolaget i Frysjaparken

Frysjaparken vokser fram og det gjør nabolaget også. Her får du oppdateringer på det som skjer i nærområdet og byggingen av boligprosjektene.

Dette skjer i nabolaget

 1. Illustrasjon av byggeplass

  2022

  Grains åpnet dørene

  25. november åpnet Grains endelig dørene. Grains er et fransk bakeri, konditori og brasseri med egen bakst, kaker og øl – pluss pizza med sprø bunn og herlig topping. De har allerede filialer på Majorstua, Frogner og Løren. Ønske den nye nabolagsrestauranten velkommen og ta turen innom.

  Frysja Deli har åpnet

  Endelig har Frysja Deli ankommet nabolaget – med hjemmelagde delikatesser, oster, surdeigsbrød og mye mer. Stikk innom for brunch eller middag og nyt en herlig opplevelse i ditt nye nabolag.

  Byggingen av Ager borettslag har begynt

  Sprengningen er ferdig, og betongarbeidet er i gang. Alt av arbeid er bestilt og hele feltet er satt i produksjon. Råbygget har vært reist i løpet av høsten 2022 og Ager forventes å være ferdigstilt i 2024.

  Byggingen av Stilla borettslag

  Stilla borettslag har raskt reist seg høsten 2022 og forventes å være ferdigstilt i 2024.

 2. Illustrasjon av byggeplass.

  2021

  Ferdigstilte borettslag

  Kikut sameie og Frysja borettslag ble ferdigstilt.

 3. Illustrasjon av byggeplass.

  2018

  Byggingen av Frysjaparken startet

  1. februar 2018 startet vi byggingen av Frysjaparken og siden den gang har flere prosjekter blitt ferdigstilt – og beboerne har flyttet inn.

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i boligprosjektene? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.