Hopp til innholdet

Peer Gynt

Velkommen til Henrik Ibsens store mesterverk, Peer Gynt, midt i Oslos grønne hjerte på Akershus festning.

Fra venstre: Lise Fjeldstad som Mor Åse, Hans Marius Hoff Mittet som Peer Gynt og Mari Maurstad som Den Grønnkledde.

Medlemsfordel

OBOS-pris kroner 515 (ordinær pris kroner 595).

Husk å ta med ditt OBOS-medlemsbevis. Du finner det også i OBOS-appen.

Kjøp billetter(Lenke ut)

Tid og sted

Spilles 12. til 16. juni ved Karpedammen Scene på Akershus festning.

Om Peer Gynt på Akershus festning

Velkommen til Karpedammen scene og Festningsspillet 2019 med Henrik Ibsens store mesterverk, Peer Gynt midt i Oslos grønne hjerte. Instruktør Svein Sturla Hungnes er igjen klar for å røske tak i hovedstaden med sin Peer Gynt og ta oss med på sommerens vakreste eventyr under åpen himmel.

Med Hans Marius Hoff Mittet som Peer Gynt, Lise Fjeldstad som Mor Åse og ingen ringere enn Mari Maurstad som Den grønnkledde er alt duket for at det blir Ibsen av ypperste klasse.

Med seg på scenen har de også Hilde Louise Asbjørnsen som Anitra, Johannes Joner som Knappestøperen og Silvia Moi som Solveig. Og med 40 musikere fra Forsvarets stabsmusikkorps, hele 30 dansere fra Bårdar danseinstitutt og musikk av Edvard Grieg og Eirik Myhr blir dette en opplevelse publikum sent vil glemme.

For anledningen er det bygget et amfi på gressplenen foran Karpedammen scene. Selve dammen, med karper og det hele vil bli tatt i bruk når scenen brette seg fra bergsiden av festningsmuren og ut mot publikum.

Vi lover dere en Peer Gynt som både ivaretar Ibsens tekst og Griegs nydelige musikk, men som samtidig er både spektakulær, spennende, moderne, morsom og unik.
Velkommen til Peer på festningen!

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.

Last ned OBOS-appen