Hopp til innhold

Flytte boliglån

Å flytte boliglån skal være enkelt. Og sender du inn en lånesøknad kan det hende det er mye penger å spare. Ta kontakt med oss og se om du får en lavere rente og bedre betingelser – så hjelper vi deg med alt det praktiske.

Så enkelt flytter du lånet fra en annen bank

 • 1

  For å søke må du være kunde i OBOS-banken. Er du allerede kunde, men har ikke lån hos oss? Send inn søknad via nettbanken.

 • 2

  Vi kontakter deg med et tilbud. Noen får svar med en gang. Mens andre, ved behov for manuell vurdering, blir kontaktet av en rådgiver.

 • 3

  Signer lånedokumentene.

 • 4

  Vi flytter boliglånet for deg.

Priseksempel Grønt Boliglån

Låner du 2 millioner over 25 år koster det 1,70 millioner kroner. Totalt 3,70 millioner kroner. Effektiv rente 5,41 %

Øke boliglånet?

Å øke boliglånet kalles i mange tilfeller for refinansering. I prinsippet betyr det at du får et tilbud om et større lån. Det er vanlig å øke boliglånet for å få ekstra penger for å bruke bruke til oppussing eller bilkjøp.

Har du allerede et lån hos oss, og ønsker å øke lånebeløpet? Send inn en søknad direkte i nettbanken.

Få lavere rente med grønne valg

Er du OBOS-medlem og eier, eller skal kjøpe ny bolig? Da kan du få vår beste boliglånsrente hvis boligen kvalifiserer for Grønt boliglån.

Les mer om Grønt boliglån

Flytt helt inn!

Det kan være mye å spare på å flytte alle kontoer og kort også. Som boliglånskunde må du få lønnen din inn på konto hos oss. Er du OBOS-medlem får du gratis bankkort og slipper unødvendige gebyrer.

Slik bytter du bank

;