Hopp til innhold

Badedammen Brygge

– et samarbeidsprosjekt med Nordr

Prosjektside for Badedammen Brygge
Kommer for salg

Badedammen Brygge ligger i et område i rivende utvikling i Stavanger Øst, som er en populær bydel. Her bor du med gangavstand til sjø, sentrum og byens eldste badeplass, Badedammen.

Det skal bygges cirka 100 nye og flotte leiligheter som vil passe for folk i forskjellige livsfaser.

Prosjektdetaljer

Status
Under regulering
Antall boliger
Cirka 100
Boligtype
Leilighet
Størrelse
Ikke avklart
Salgsstart
Planlagt fra 1. kvartal 2025
Innflytting
Planlagt fra 2027
Eieform
Ikke avklart

Kommer snart for salg

Badedammen Brygge kommer snart for salg. Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på prosjektet, viktige nyheter og frister.

Meld interesse

Utforsk området rundt Badedammen Brygge

I Badedammen Brygge bor du med gangavstand til sjø, sentrum og byens eldste badeplass, Badedammen. Her får du gode muligheter for fine friluftsopplevelser og Stavangers Blå promenade er rett i nærheten, med flott utsikt til vakre Ryfylke.

Laster inn

99 gode grunner til å flytte til Stavangers kuleste bydel

Det er bare å finne fram badebuksa. Badedammen Brygge blir et sjønært og urbant prosjekt i Stavangers kuleste bydel. Her skal vi bygge 99 boliger – som perler på en snor.

Foto av en mann som skal stupe i vannet i Badedammen Brygge.
Dronebilde av område i Stavanger

Medvirkning i Svankevigå

Et nytt urbant bomiljø planlegges i Svankevigå. Badedammen Brygge og nærområdet er nå blitt en del av sentrum, definert i ny sentrumsplan, som ble vedtatt i bystyret i 2019. Dette gir nye rammer og forutsetninger for utviklingen av området. Det startes derfor opp en helt ny reguleringsprosess for utvikling av tomten.

Byen min Stavanger

Vi vet at det er godt å bo i Stavanger, og Selma vet hvilke steder du bør oppsøke. Bli med når hun guider oss rundt i byen.

Byen min Stavanger

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Hilde Marie Jensen

Hilde Marie Jensen

Prosjektselger907 78 911E-post

Badedammen Brygge bygges av

Nordr logoVeidekke logo