Hopp til innhold

Kvartal 4 på Nansenløkka

– et samarbeidsprosjekt med Skanska

Kjøpsalternativer

DeleieBostart
Illustrasjon av felleshuset på Nansenløkka på Fornebu
I salg – ingen forkjøpsrett

I kvartal 4 på Nansenløkka kan du slå rot og leve et litt mer miljøvennlig liv. Totalt skal det bygges 123 leiligheter i kvartal 4. Du kan velge mellom to- til femromsleiligheter og rekkehusleiligheter – og finne akkurat det som passer deg!

I hjertet av nabolaget ligger det en stor felleshage og et 200 kvadratmeter stort felleshus. Det blir lagt til rette for deling av biler og sykler, i tillegg til en rekke deleløsninger, felleslokaler, gjestehybler og urbant landbruk.

Prosjektdetaljer

Adresse
Forneburingen, 1316 Fornebu
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2026
Ledige boliger
58
Størrelse
31–135 m2
Ordinærpris
Fra 4 337 768 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Vi holder åpent for visning i visningssenteret hver tirsdag og torsdag kl 16–18. Torsdager kan du også komme på visning i visningsleilighet på Nansenløkka kl. 14:30–15:30.

Visningssenter:

Forneburingen 252, 1364 FornebuSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Ledige boliger i Kvartal 4 på Nansenløkka

Utforsk området rundt Kvartal 4 på Nansenløkka

På Nansenløkka bor du sentralt på Fornebu, med kort avstand til Fornebu S, kaféer, servicetilbud og treningssenter. Du får også kort gangavstand til bussforbindelser som tar deg til Oslo sentrum. I nærområdet ligger også barnehager, skoler og kontorene til mange store bedrifter.

Laster inn

Bilde av mor av datter som smiler og sykler.

Nansenløkka og FutureBuilt

Nansenløkka er et FutureBuilt-prosjekt, som betyr at vi utvikler mer klimavennlige bygg med mål om å redusere klimagassutslipp fra transport, energibruk og materialbruk med opptil 50 prosent.

Et sted å høre til

Sosiale møteplasser, fellesaktiviteter og godt naboskap. Det er mange ting som gjør Nansenløkka til et godt sted å bo.

Illustrasjon av Felleshuset med mennesker utenfor på Nansenløkka på Fornebu.
Bilde av konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Thorbjørn Brevik. Salman Saeed, regiondirektør i Skanska Eiendomsutvikling og Ingunn Randa, konserndirektør for boligutvikling storby i OBOS.

Skanska og OBOS sammen om boligprosjekter

Sammen med Skanska skal OBOS utvikle og bygge to boligprosjekter i Oslo-området. På Fornebu skal vi sammen utvikle boligprosjektet på Nansenløkka.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jenny N. Grüner Brinch

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger975 96 416E-post
Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger414 71 801E-post

Kvartal 4 på Nansenløkka bygges av

Skanska logo