Artikkel om boligene på Eidet

Om boligene

Ti attraktive to- og treroms leiligheter

Flotte leiligheter med solfylt uteplass

Vi tilbyr ti gjennomtenkte to- og treroms leiligheter på attraktive Eidet i Kristiansand kommune. Boligene vil komme med smarte planløsninger, lyse flater og praktiske fasiliteter som gjør hverdagen enklere.

Leilighetene er perfekte for deg som er på jakt etter en rimeligere inngang til boligmarkedet, ønsker deg noe nytt eller vil ha kort vei til alt du måtte trenge av servicetilbud og rekreasjonsmuligheter. Samtlige leiligheter får en egen sportsbod og parkering på den store felles parkeringsplassen i tilknytning til leilighetene.

Leilighetenes standard

Boligene leveres nøkkelferdige med god standard, og inneholder blant annet:

 • Alle gulv i tørre rom leveres med 14 mm parkett i hvitlasert eik
 • Varmekabler i bad
 • HTH kjøkken med flotte detaljer
 • Baderomsinnredning fra HTH
 • Vegghengt toalett
 • Automatisk vannstopper
 • Utvendig belysning
 • Balansert ventilasjon med varme gjenvinning
 • Parkering som tilrettelegges for el­bil lading
 • Treterrasse
 • Felles postkassestativ med postkasser
Fasade med balkong

Illustrasjon fasade

1 av 4

Toroms leiligheter

Du kan altså velge mellom to ulike størrelser. I dette trinnet selger vi seks toroms leiligheter med bruksareal på cirka 52 kvadratmeter. Leilighetene har en smart planløsning som utnytter hver kvadratmeter til det fulle. 

I disse leilighetene får du en praktisk entré med plass til yttertøy og sko. Videre inn finner du et romslig bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Soverommet kommer med en innvendig bod som kan brukes som walk-in-closet. Du får en åpen stue- og kjøkkenløsning med behagelig atmosfære, og herfra kan du gå ut til enten en balkong eller en markterrasse.

Treroms leiligheter 

De fire treroms leilighetene er perfekte for deg som trenger litt mer plass, da leilighetene har et bruksareal på 65 kvadratmeter.

Her får du også en flott entré med plass til sko og klær, og et delikat bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Du får to romslige soverom, hvor det ene kommer med en innvendig bod som kan brukes som walk-in-closet. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er det perfekte rommet for venne- eller familiemiddager. Og skulle du ønske å tilbringe den solfylte dagen utendørs, så får du enten en balkong eller en terrasse med din nye leilighet.

Bo godt på Eidet

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.