Laster resultat

Kommer for salg

Teglverksløkka

På Økern planlegger vi å bygge cirka 520 leiligheter i samarbeid med Eiendomsspar. Her får du kort vei til butikker, barnehage og skoler.

Illustrasjon av gårdsrom og fasade i Teglverksløkka på Økern.

1 av 9

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 520
Boligtyper
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
2 til 5 rom
Status
Ikke avklart
Salgsstart
Planlagt fra 4. kvartal 2025
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Økernveien 115, 0579 Oslo. Se kart i Google

Illustrasjon av uterom i Tegleverket på Økern på kvelden.

Om Teglverksløkka

På Økern skal vi bygge cirka 520 flotte leiligheter i samarbeid med Eiendomsspar AS. Leilighetene vil variere både i størrelse og type, slik at du får en leilighet som passer deg. Her kommer det to- til femromsleiligheter og duplex-leiligheter over to plan i første etasje.

Leilighetene i Teglverksløkka vil bli fordelt på flere bygg med flotte gårdsrom og en offentlig aktivitetspark. I forbindelse med prosjektet planlegges det en barnehage med seks avdelinger på tomten. I tillegg vil du finne Teglverket barnehage cirka 200 meter unna prosjektet. Kun 300 meter unna ligger Teglverket skole og Wang Ung.

Økern er et område med stor utvikling, både innen bolig og næring. Det planlegges en god del næring i første etasje i Teglverksløkka, langs Økernveien og Dronning Margrethes vei. Det er flere matbutikker i umiddelbar nærhet, og det er kort vei til Hasle torg og Vinslottet. Det planlegges også mer næring på naboeiendommen. Du vil finne enda flere butikker i Oslo sentrum, som er kun 8 minutter unna med T-bane ­– Hasle T-banestasjonen ligger 100 meter unna Teglverksløkka.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Bygges av: