Laster resultat

Salget er i gang

Mariebo, hus B og C

Velg blant 36 to- til fireromsleiligheter i hus B og C. På Mariero bor du kun et par minutter fra Stavanger sentrum – på grensen mellom by og natur.

illustrasjonsbilde av fasadene på Mariebo på dagtid

1 av 13

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
3
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 5 629 602
Internt bruksareal (BRA-i)
84.2–98.9 m²
Planlagt innflytting
Innflyttingsklart
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Visning hver tirsdag klokken 16:00-17:00 ved påmelding. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:
Zetlitzveien 5, 4017 Stavanger. Se kart i Google

Ledige leiligheter
2007 Leilighet 3 kr 6 684 194 2 1 innendørs plass
2013 Leilighet 3 kr 5 629 602 2 1 innendørs plass
3007 Leilighet 3 kr 6 782 940 3 1 innendørs plass

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Zetlitzveien 5, 4017 Stavanger. Se kart i Google

Illustrasjonsbilde av familie som hygger seg og en leilighet på Mariebo

Om Mariebo, hus B og C

Mariebo ligger flott til i det etablerte boligområdet på Mariero i Stavanger. I Zetlitzveien skal vi bygge totalt 58 boliger med størrelser fra cirka 44 til 150 kvadratmeter. Leilighetsmiksen er en herlig meny med noe de fleste kan like, 62 leiligheter og 9 rekkehus. Leilighetene er fordelt på tre store og et mindre leilighetshus, rekkehusene ligger lengst sør på tomta og grenser mot Sommerrostubben.

Det skal være godt å bo i Mariebo. Her er flere fellesskapsløsninger som alle beboerne kan benytte seg av. Skal du ha gjester kan du booke borettslagets eget gjesterom til overnatting, i fellesrommet kan du ha selskap og andre hyggelige sammenkomster. Skal du stelle godt med sykkelen, kan du fikse på den i egnet rom i parkeringskjelleren og ta den med opp på det flotte fellesområdet for å vaske den på egen anvist sykkelvaskeplass. Velkommen til Mariero.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Mariebo, hus B og C

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • K2 Bolig logo
  • OBOS logo