Laster resultat

Salget er i gang

Storøykilen, kvartal 2, bygg A

I det fjerde salgstrinnet i Storøykilen kan du velge blant 26 to-til femromsleiligheter i kvartal 2, bygg A. Bo sentralt på Fornebu, med kort vei til sjø og natur.

1 av 30

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
1
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 14 056 618
Kjøpsmodeller
Boligbytte
Internt bruksareal (BRA-i)
85.5–90.5 m²
Planlagt innflytting
Fra 2. kvartal 2024
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen. Vi holder åpent for visning hver torsdag kl. 16-18 og søndager kl. 14-16. Ta kontakt med prosjektselger for å avtale et annet tidspunkt.

Visningssenter:
Forneburingen 252, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Ledige leiligheter
A6001 Leilighet 3 85.5 m² kr 14 056 618 6 Garasjeplass kan kjøpes

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Storøykilen Kvartal 2, Bygg A, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Illustrasjon av fellesområdene i Storøykilen bygg A.

Om Storøykilen, bygg A

I det fjerde salgstrinnet i Storøykilen kan du velge blant 26 to- til fireromsleiligheter i kvartal 2, bygg A. Leilighetene varierer i størrelse fra 46 til 162 kvadratmeter, og det blir mulighet for å kjøpe parkeringsplass i det underliggende garasjeanlegget om du kjøper tre-, fire- eller femromsleilighet. I Storøykilen bor man tett på både by og natur. Det skal være et godt sted å bo, med lyse og moderne leiligheter, frodige taklandskap og grønne gårdsrom.

I Storøykilen blir du del av et aktivt og urbant nabolag, tett på både sjøen og naturen. Du har Nansenparken i umiddelbar nærhet, hvor du finner både lekeplasser og treningsparker. Fornebu S er bare en kort rusletur unna, med alle sine servicetilbud, kollektivmuligheter, butikker og restauranter. På Fornebu har du med andre ord alt du trenger.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Storøykilen, kvartal 2, bygg A

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!