Laster resultat

Salget er i gang

Furukrona, hus 9

Hus 9 i Furukrona byr på 10 to- til femromsleiligheter. Her blir naturen din nærmeste nabo, og kun en liten biltur unna finner du Fredrikstad sentrum.

1 av 6

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
1
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 7 514 310
Kjøpsmodeller
Boligbytte
Størrelse (P-rom)
115 m²
Planlagt innflytting
Fra 2. kvartal 2024
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Du kan enkelt bestille visningstid når det passer deg og dine under, eller ta kontakt med prosjektselger. Du kan alltid ha med følge, så du trenger kun å melde deg selv på visning.

Visningssenter:
Regimentveien, 1639 Gamle Fredrikstad. Se kart i Google

Byggingen er i gang

De første spadetakene er tatt og byggingen Furukrona har startet. Vi er godt i gang med å gjøre alt klart så du kan flytte inn i drømmeboligen din fra 2. kvartal 2024. Du kan nå komme på visning i en av leilighetene, og kanskje blir det ditt nye hjem?

Kontakt selger for visning

Ledige leiligheter
2006 Leilighet 4 122 m² 115 m² kr 7 514 310 2 1 innendørs plass

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Veteranveien 5, 1639 Gamle Fredrikstad. Se kart i Google

Stue med store vinduer og god plass til sofa i Furukrona.

Om Furukrona, hus 9

I hus 9 i Furukrona kan du velge mellom 10 to- til femromsleiligheter rett ved Begbymarka. Her får du nærhet til naturen, samtidig som at du aldri er mange minuttene fra bykjernen.

Leilighetene varierer i størrelse fra 46 til 139 kvadratmeter og har balkong/terrasse så du kan nyte de gode solforholdene. Totalt vil Furukrona bestå av cirka 100 leiligheter, som nyter den luftigste plasseringen øverst på åsryggen – som gir de øverste etasjene en flott utsikt mot Fredrikstad sentrum. 

Furukrona er naboen til et av byens mest brukte friluftsområder, Begbymarka, som har vakkert terreng, stort løypenett, egen lysløype og treningspark. Selv med naturen så nærme, ligger de nærmeste dagligvarebutikkene "rett ned i bakken". I tillegg får du gangavstand til Begbysenteret og det er kort vei til handel i Gamlebyen og Fredrikstad sentrum.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Furukrona, hus 9

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!