Bilde av en mann som sitter på kafé og drikker kaffe

Lillestrøm har alt jeg trenger

Mattias Nyhus (23) er født og oppvokst i Oslo, men da han skulle kjøpe sin første leilighet, var han ikke i tvil om hvor det skulle være.

– Jeg gleder meg til å skate i den nye skateparken og nyte god mat og drikke på de mange uteserveringene om sommeren, sier Mattias Nyhus.

23-åringen har akkurat kjøpt sin første leilighet i nybyggprosjektet Kvarteret i Lillestrøm.

– Det er mange som spør meg hvorfor jeg absolutt vil til Lillestrøm. Jeg liker Lillestrøm fordi det er en mindre, rolig by, men hvor Oslo fortsatt er lett tilgjengelig. Jeg bruker bare ti minutter inn med toget, sier han.

Det er kortere tid enn han bruker til hovedstaden i dag, til tross for at Nyhus er født og oppvokst i Oslo.

– I tillegg har Lillestrøm alle fasiliteter jeg trenger, som treningssenter, kino, restauranter og utesteder, sier Nyhus.

Ny bolig til fast pris

Kvarteret blir et nytt nabolag i Lillestrøm hvor OBOS bygger nærmere 1000 boliger. Etter å ha tapt to budrunder, kjøpte Nyhus en 2-roms leilighet til fastpris.

– Som elektriker er det godt å vite at leiligheten er ny, har god standard og at jeg har alle garantier i behold når jeg flytter inn, sier han.

– Men med 1000 leiligheter kan det jo bli en del mennesker og ikke så rolig som du ser for deg, da?

– Det kan du si, men prosjektet og utearealene er veldig åpent og luftig. Det blir blant annet en fin park i midten av alle blokkene, sier han.

Kvarteret vil bestå av nærmere 1000 boliger, egen park og et felles torg med hyggelige sitteplasser.

Grøntområder og egen park

Parken ble også avgjørende for hvilken av leilighetene han gikk for.

– Jeg fikk overført OBOS-medlemskapet til moren min og kunne velge fritt mellom de fire leilighetene jeg kunne tenke meg. Jeg valgte en 41,5 kvadratmeter stor leilighet midt i andre etasje for å ha best utsikt til parken og grøntområdet, sier han.

Innflytting er ikke før i 2022. Det gleder han seg til, mildt sagt.

– Det blir som å sitte på pinebenken, men nå har jeg god tid å spare, ønske meg ting og kjøpe det jeg trenger. Selv om jeg kjøpte leiligheten for å ha et sted å bo, er det også en god investering. Lillestrøm er en by i stor utvikling, og et sikkert valg sånn sett, avslutter han.

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i dette boligprosjektet? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.