Hopp til innhold
En rådgiver sitter ved et bord med laptopen foran seg.

4 gode grunner til å være forvaltet av OBOS

Enklere styrehverdag, gode digitale løsninger og en kunnskapsrik sparringspartner. Dette er noen av grunnene til at over 5000 borettslag og sameier blir forvaltet av OBOS.

Tekst:
Veronika Søum
Foto:
Herman Ekendahl Dreyer
Publisert:
fredag 28. april 2023

OBOS har bygget boliger for folk flest i snart 100 år, og har lang erfaring med å ivareta interessene til borettslag og sameier. Derfor kan også de som er forvaltet av OBOS dra nytte av kompetente rådgivere, prosjektledere og advokater på tvers av staben, som sammen skal sørge for at boligselskapet drives på best mulig måte.

Vi er til for alle, uansett hvor i landet dere bor. Sameiet eller borettslaget trenger heller ikke å være bygget av OBOS for å bli forvaltet av oss. Her er fire grunner til å velge OBOS som forretningsfører:

1. Digitale verktøy

Gode digitale løsninger er nøkkelen til å effektivisere styrearbeidet i en ellers hektisk hverdag:

Styrerommet

Styrerommet gir full kontroll og oversikt over styrets arbeid og oppgaver. Her kan dere blant annet gjøre vedtak, sende referat fra styremøter, holde digitale årsmøter og sørge for etablering og oppfølging av HMS-rutiner. Dere får oversikt over økonomien med integrerte banktjenester, og kontroll over utlegg og leverandører. I tillegg gjør tjenesten det enkelt å planlegge vedlikehold over tid.

Vibbo

Beboerplattformen Vibbo gjør det lettere å kommunisere med beboerne. Vibbo samler all viktig informasjon på ett sted. Dette kan være alt fra nabovarsler, hagegrupper til møteinnkallinger. Lurer du på hvordan Vibbo fungerer? Ta en titt på demosiden vibbotoppen.no.

OBOS-nøkkel

OBOS-nøkkel er en digital nøkkel på mobilen. Beboerne kan åpne dører og dele nøkler like lett som man sender en tekstmelding. Administrasjon av nøkler gjør du enkelt på Styrerommet. Eierskifter blir håndtert automatisk av OBOS.

2. Få eksperthjelp når dere trenger det

Som forvaltet av OBOS har dere tilgang til et helt rådgiverteam med bred kompetanse. Disse hjelper dere med alt fra juridisk til økonomisk bistand.

3. Bank og forsikring

Med egen banktjeneste sørger vi for at fakturaflyten effektiviseres. I tillegg kan dere få gode forsikringstilbud fra samarbeidspartnerne If, Tryg og Gjensidige. Ved å knytte forsikringsavtaler og bank til forvaltningstjenesten, får dere en helhetlig oversikt over alle avtaler og dokumenter til borettslaget eller sameiet i Styrerommet.

OBOS-banken sørger for at fakturaer blir håndtert på en enkel måte. Borettslag og sameier kan også søke om grønne boliglån med bankens beste rente.

4. Helhetlig leverandør

OBOS tilbyr alt du trenger i et velfungerende sameie eller borettslag:

  • Tekniske rådgivningstjenester, vedlikeholdsplanlegging, og prosjekt- og byggeledelse av vedlikeholdsprosjekter.
  • OBOS OpenNet er et åpent fibernett som lar beboerne velge tjenester fra forskjellige leverandører, både på TV og internett.
  • OBOS har inngått samarbeidsavtaler med leverandører for noen av de vanligste tjenestene dere trenger i et borettslag eller sameie.

Relaterte