Laster resultat

Utsolgt

Sandangersvingen Tun 10

Nå har du muligheten til å sikre deg en innbydende og moderne leilighet på flotte Skadberg! Dette salgstrinnet består av moderne leiligheter for enhver smak.

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Ikke avklart
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Innflyttingsklart
Eieform
Ikke avklart

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Sandangersvingen, 4050 Sola. Se kart i Google

Oversiktsillustrasjon over Skadberg

Om Sandangersvingen Tun 10

Nå har du muligheten til å sikre deg en innbydende og moderne leilighet på flotte Skadberg! Her vil du kunne nyte livet i et praktisk hjem med alle fasiliteter du trenger, inkludert flotte solforhold store deler av dagen. Dette salgstrinnet består av tre blokker, i Sandangersvingen 21, 23 og 25. 

Sandangersvingen 21 inneholder totalt seks leiligheter fordelt på tre etasjer. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter med god standard. Disse boligene kommer med lyse flater, kvalitets innredning fra våre leverandører og planløsninger som utnytter hver eneste kvadratmeter til det fulle. Bruksarealet strekker seg fra 64 til 94 kvadratmeter. 

I Sandangersvingen 23 kommer 16 leiligheter. Her blir det en god fordeling med to-, tre- og fireromsleiligheter. Leilighetene kommer i fem ulike størrelser, så sjansen er stor for at du finner en bolig som passer akkurat dine behov. Legg også merke til de to leilighetene i toppetasjen - den største har terrasse på 20 kvadratmeter og fin utsikt mot havet.

Boligene i Sandangersvingen 25 har nabolagets beste beliggenhet mot et stort grøntområde med utsikt mot vest. Salgstrinnet består av fire leiligheter totalt: to dupleksleiligheter og to treromsleiligheter.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Sandangersvingen Tun 10

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!