Hopp til innhold

Sollitunet

Boligkjøpsmodeller

DeleieBostartBoligbytte
Foto av fasadene til to bygg i Sollitunet med røde detaljer og balkonger.
I salg – ingen forkjøpsrett

På Sollitunet er du omgitt av grønne åser, duvende kornåkre og fredfulle skoger med kort vei til Hamar sentrum. Flytt rett inn og nyt utsikten til Mjøsa.

Leilighetene ligger høyt og solrikt til på «Hamars tak», i den nye bydelen Voll & Lund. Mellom husene blir det flotte frukt- og kolonihager, sykkelparkering og et felleshus for aktiviteter. Her kan du grille med venner og arrangere sosiale sammenkomster – og de minste kan leke på lekeplassen.

Prosjektdetaljer

  • Lundgutua 4, 2319 Hamar
  • Innflyttingsklart

  • 6 ledige boliger
  • Størrelse fra 65 m2 – 122 m2 (BRA-i)
  • Totalpris fra kr 3 914 618
  • Borettslag

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Lundgutua 4, 2319 HamarSe kart i Google
Kontakt prosjektselger

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Sollitunet

Området byr på aktivitet hele året – og med fantastisk naturområder rett utenfor døra er mulighetene mange. Furuberget og Klukhagan er ikke langt unna og byr på flott skog, rikt dyreliv, og et mylder av stier og turløyper. Du finner matbutikker, skole og barnehage kun en kort gåtur unna, og trenger du å reise litt lenger har du bussholdeplass rett ved. Du kan også ta bilen og besøke et av kjøpesentrene i nærområdet.

Laster inn

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange gode grunner til å bo i borettslag, og her er seks av dem.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erlend Kvaløy

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler92 22 20 06Epost