Laster resultat

Salget er i gang

Nansenløkka, kvartal 2, trinn 1

I det første salgstrinnet av Nansenløkka, kvartal 2 kan du velge blant 36 nye og moderne leiligheter. Bo idyllisk til ved Nansenparken og kjøpesenteret Fornebu S.

1 av 26

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
Ikke avklart
Kjøpsmodeller
Boligbytte
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Planlagt innflytting
Fra 3. kvartal 2024
Eieform
Ikke avklart

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen. Vi holder åpent for visning torsdager kl. 16–18 og søndager kl. 14–16. Ta kontakt med prosjektselger for å avtale et annet tidspunkt.

Visningssenter:
Forneburingen 252, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Forneburingen 205, 1364 Bærum. Se kart i Google

Utsikt fra terrasse i leilighet på Nansenløkka.

Om Nansenløkka, kvartal 2, trinn 1

I det første salgstrinnet av Nansenløkka, kvartal 2 kan du velge blant 36 to- til femromsleiligheter på idylliske Fornebu. Leilighetene varierer i størrelse fra 45 til 160 kvadratmeter, og alle boligene får egen balkong eller uteplass. Det kommer felles takterrasse, og leilighetene i punkthusene har mulighet til å kjøpe privat takhage.

I hjertet av Nansenløkka er det planlagt en stor hage med felleshus som er tilgjengelig for alle beboere. Byggene på Nansenløkka blir energieffektive med smarthusteknologi, og skal gjøre det lettere å leve et miljøvennlig liv. Som et FutureBuilt-prosjekt skal byggene være av høy kvalitet, med mål om å redusere klimagassutslipp fra transport, energibruk og materialbruk med inntil 50 prosent.

Leilighetene på Nansenløkka ligger sentralt på Fornebu, med kort vei til butikker, treningssentre, skoler og barnehager. På den ene siden av prosjektet ligger Nansenparken, med mulighet for mange ulike fritidsaktiviteter. Kjøpesenteret Fornebu S ligger på motsatt side, og her finner du de fleste bussforbindelsene på Fornebu. I fremtiden kommer også T-banestoppet Fornebubanen her.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Miljøhensyn i boligene

OBOS har en ambisjon om at alle nye boliger skal miljøsertifiseres. Vi jobber for at det nye hjemmet ditt bygges etter en rekke miljøkrav.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Nansenløkka, kvartal 2, trinn 1

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!