Laster resultat

Salget er i gang

Nansenløkka, kvartal 2, trinn 2

Det andre salgstrinnet i kvartal 2 på Nansenløkka består av 37 leiligheter. Bo idyllisk til ved Nansenparken og kjøpesenteret Fornebu S.

1 av 21

Velkommen til visningshelg

20. og 21. april kan du enkelt finne en visningstid som passer deg. Uansett om du vil kjøpe, eller bare er litt nysgjerrig, er du hjertelig velkommen! Vi byr på noe godt å bite i, hjelp til å bli kjent med boligene og muligheten til å finne drømmehjemmet ditt.

Her kan du se en nesten ferdig leilighet i Kvartal 1, i tillegg til tomtevisning på Kvartal 4 med markering av byggene.

Visningssenter:
Forneburingen 252, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Blått emblem for visningshelg Illustrasjon av folk på vei til visning.

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
Ikke avklart
Kjøpsmodeller
Boligbytte
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Planlagt innflytting
Fra 3. kvartal 2024
Eieform
Ikke avklart

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen. Vi holder åpent for visning torsdager kl. 16–18 og søndager kl. 14–16. Ta kontakt med prosjektselger for å avtale et annet tidspunkt.

Visningssenter:
Forneburingen 252, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Forneburingen 205, 1364 Bærum. Se kart i Google

Balkong med møbler i Nansenløkka, Kvartal 2

Om Nansenløkka, kvartal 2, trinn 2

På Nansenløkka skal vi bygge cirka 600 mer miljøvennlige boliger på Fornebu. I dette salgstrinnet kan du velge blant 37 to- til femromsleiligheter, som varierer i størrelse fra 32 til 160 kvadratmeter. Alle boligene får egen balkong eller uteplass, og noen av leilighetene får egen takterrasse. Det kommer felles takterrasse, og leilighetene i punkthusene har mulighet til å kjøpe privat takhage.

Byggene på Nansenløkka blir energieffektive med smarthusteknologi, og skal gjøre det lettere å leve et miljøvennlig liv. Som et FutureBuilt-prosjekt skal byggene være av høy kvalitet, med mål om å redusere klimagassutslipp fra transport, energibruk og materialbruk med inntil 50 prosent.

På Nansenløkka har du kort vei til alt av butikker, treningssentre, skoler og barnehager. Kjøpesenteret Fornebu S ligger på den ene siden av boligprosjektet, og det er her T-banestoppet Fornebubanen kommer i framtiden. På den andre siden ligger Nansenparken, med mulighet for mange ulike fritidsaktiviteter.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Nansenløkka, kvartal 2, trinn 2

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!