Hopp til innhold

Kanalparken

– et samarbeidsprosjekt med Barlindhaug Eiendom

Boligkjøpsmodeller

DeleieBostart
Illustrasjon av gårdsrommet i Kanalparken på vinteren.
I salg – ingen forkjøpsrett

I Kanalparken er det alltid godt å komme heim! Finn din nye leilighet på Jessheim – med kort vei til matbutikker, Jessheim sentrum og Oslo.

Du kan velge mellom alt fra effektive ettromsleiligheter til romslige femromsleiligheter. Totalt består Kanalparken av 290 flotte leiligheter over fire til syv etasjer med parkeringskjeller. Uteområdene blir grønne med brosteinsbelagte gangstier, lekeplasser og møteplasser for små og store.

Prosjektdetaljer

  • Myrvegen 70, 2052 Jessheim
  • Planlagt innflytting fra 2. kvartal 2024

  • 40 ledige boliger
  • Størrelse fra 55 m2 – 121 m2 (BRA-i)
  • Totalpris fra kr 4 213 340
  • Borettslag

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Furusethgata 8, 2050 JessheimSe kart i Google
Kontakt prosjektselger

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Kanalparken

Fra leilighetene er det kun 15 minutters gange til Jessheim sentrum og Jessheim Storsenter – med over 150 butikker og spisesteder. I sentrum ligger togstasjonen hvor du kan ta pendlertog til Oslo på 24 minutter. Velger du bilen, er du i Oslo på cirka 40 minutter, eller du kan ta bussen som har holdeplass omtrent 400 meter fra boligene. Her er du også i umiddelbar nærhet til skole, idrettsanlegg og barnehager.

Laster inn

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange gode grunner til å bo i borettslag, og her er seks av dem.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erlend Kvaløy

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler92 22 20 06Epost
Portrettbilde av Sverre Martin Hagh

Sverre Martin Hagh

Eiendomsmegler95 05 18 98Epost