Hopp til innholdet Chat med oss!

Derfor bør du bli OBOS-medlem

Som OBOS-medlem stiller du foran i boligkøen! I tillegg får du rabatt på alt fra konserter og teater til oppussing og kjøkkenutstyr.

Bli medlem

Se alle medlemsfordelene 

1. Forkjøpsrett på over 90 000 boliger

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på over 90 000 nye og brukte boliger over store deler av landet – også på nye Block Watne-boliger. 
Slik fungerer forkjøpsretten

2. Banktjenester

OBOS-banken gir deg gode betingelser på dagligbank, boliglån, sparing og BSU.
Se obosbanken.no(Lenke ut)

3. Rabatt på forsikring

OBOS har over flere år tilbudt gode forsikringer til medlemmer, blant annet en av markedets aller beste innboforsikringer.
Mer om forsikring for medlemmer

4. Over 60 faste rabattavtaler + ekstra gode kampanjetilbud

Bruker du medlemskortet, sparer du penger! OBOS-medlemmene sparte til sammen 80 millioner kroner i 2017 på å bruke faste rabatter og kampanjetilbud innen følgende kategorier:

  • Bolig og interiør
    Har du planer om å pusse opp? OBOS-medlemmer får rabatt hos flere store og landsdekkende kjeder innen bygg, bolig og interiør. Her kan du spare inn årskontingenten (200 kroner) på et blunk.
  • Kultur og fritid
    I 2017 ble det solgt mellom 250 000 og 300 000 billetter med OBOS-rabatt til kultur- og idrettsarrangementer. Her er det penger å spare for deg som liker å gå på konsert, teater, opera eller fotballkamper. 
  • Ferie og reise
    Charterferie? Norgesferie? Leiebil? Feriehus? Eksklusivt hotell? Eller bare en seng å sove i? OBOS-rabatt kan du få på alt dette og mye mer! Husk å sjekke fordelene neste gang du planlegger en reise.

Se alle medlemsfordelene

Hva koster det?

Nå spanderer vi årskontingenten for 2018. Normalt koster det 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent og 300 kroner er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Melder du deg inn nå, betaler du kun de 300 kronene.