Hopp til innhold

MIDT

– et samarbeidsprosjekt med AF Eiendom

Kjøpsalternativer

DeleieBostart
Fasaden til boligprosjektet MIDT på dagtid med trær foran.
Prosjektlogo for MIDT
I salg – ingen forkjøpsrett

Bo sentralt i frodige og grønne omgivelser MIDT i Lørenskog. Her får du stor bakgård, takterrasse, gjesteleilighet og felleslokale.

Leilighetene i hus A og B er innflyttingsklare, og resten av prosjektet ferdigstilles i løpet av 2024. Nesten alle leilighetene vil få enten balkong eller terrasse. Det blir heis i alle bygg, garasjeplasser i kjeller og godt med sykkelparkeringer.

Prosjektdetaljer

Adresse
Løkenåsveien 5, 1473 Lørenskog
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
70
Størrelse
40.5–111.5 m2
Ordinærpris
Fra 3 831 978 kr
Eieform
Borettslag

Visning

  • Lørdag 20. juli kl. 11:30-13:00
  • Tirsdag 23. juli kl. 15:00-16:30
  • Lørdag 27. juli kl. 11:30-13:00

Visningssenter:

Skårersletta 50A, 1473 LørenskogSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Kjøp nå med lavere forskudd

I MIDT kan du kapre en helt ny og moderne leilighet midt i Lørenskogs nye sentrum. Og du trenger kun betale 100.000 kroner i forskudd – istedenfor å betale 10 % av hele kjøpesummen. Gjelder kun boligene i bygg C, D og E.

Utforsk området rundt MIDT

Her bor du midt i Lørenskogs nye sentrum i frodige og grønne omgivelser. Til fots er det kort vei til butikker og et kollektivknutepunkt. Med 10 minutter i buss eller bil får du så godt som alt du trenger i hverdagen og i fritiden innen rekkevidde. Og rett utenfor døra til de nye boligene kommer det et stort grønt gårdsrom med sittegrupper og fine trær, prydbusker og stauder som byr på ro og avslapning.

Laster inn

Et nytt kapittel i MIDT 

Ellinor og Frank hadde vært på mange visninger uten å ha funnet noe som føltes riktig. 98 kvadratmeter takterrasse var det som skulle til for å få ekteparet til å bytte ut hus og hage med en toppetasje og panoramautsikt – midt i smørøyet på Lørenskog!

Foto av ett eldre ektepar som står i toppen av en trapp på MIDT.
Illustrasjon av felles takterrasse med parseller og sittegrupper i MIDT.

Ekstra rom på kjøpet

Som beboer i MIDT får du tilgang til en felles takterrasse og det ekstra rommet du egentlig bare trenger en gang innimellom. Uansett om det er en bursdag, overnattingsbesøk eller sosial samling – i MIDT får du plass.

Bo midt i det nye satsningsområdet

På Skårersletta kommer det nye borettslagsleiligheter for deg som vil bo midt i den nye satsingen på Lørenskog. Her får du leiligheter med balkong og fine solforhold – midt i det nye sentrumet.

Oversiktsillustrasjon av boligprosjektet MIDT på kveldstid.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Marius Holm

Marius Holm

Prosjektselger918 01 590E-post
Portrettbilde av Linn Helsten

Linn Helsten

Prosjektselger901 13 530E-post

MIDT bygges av

AF Eiendom logo