Laster resultat

Utsolgt

Kjekstadmarka B7

Vi har gleden av å presentere 14 frittliggende eneboliger i funkisstil, med moderne utforming av eksklusiv kvalitet, tegnet spesielt med tanke på den praktfulle beliggenheten på feltet.

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Ikke avklart
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Linnerudveien 1 , 3440 Røyken. Se kart i Google

Om Kjekstadmarka B7

Nå kan du sikre deg en av de 14 nye eneboligene på Kjekstadmarka i Røyken kommune. Boligene er bygget i funkisstil, med moderne utforming av eksklusiv kvalitet. Arkitekten har tegnet boligene spesielt med den praktfulle beliggenheten på feltet i tankene. Boligen din får derfor flott utsikt over det naturskjønne landskapet, og blir et godt sted å bo for mange heldige familier.

De nye boligene i Kjekstadmarka blir stilfulle, romslige og godt tilrettelagt for et aktivt og moderne familieliv. Boligen din går over to eller tre plan, med en arkitektur som gjør det beste ut av omgivelsene og terrenget. Romslig åpen stue- og kjøkkenløsning og store vinduer, slipper dagslys og den flotte utsikten rett inn. Du kan velge mellom tre eller fire soverom, noe som sikrer god plass til alle familiemedlemmer.

Kjekstadmarka ligger idyllisk til ved markagrensa i Røyken. Det er kort vei til Røyken sentrum, med dagligvarebutikk, kafé, apotek, frisør og alt du måtte trenge. Det er barnehage på feltet og kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole. De gode buss-, tog- og veiforbindelsene knytter landlige Røyken til bysentrene Asker, Oslo og Drammen.

Området for aktive familier

Området for aktive familier

Nye Kjekstadmarka byr på fantastiske eneboliger. Nabolaget rundt har minst like mye å by på. Vi har oppsummert alt du trenger å vite om ditt nye hjem og området rundt her.

Les mer om nabolaget
Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Kjekstadmarka B7

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!