Laster resultat

Utsolgt

Øyen Nordre

Boligfelt med en fantastisk beliggenhet i rolige og grønne omgivelser. Nå er det kun tomannsbolig igjen for salg. Ta kontakt med salgskonsulent for prospekt.

Finn fram på siden

Illustrasjon av fasade på leiligheter

Illustrasjon av fasade på leiligheter

1 av 5

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Skogfaret 25-27, 1825 Tomter. Se kart i Google

Illustrasjon av stue i Øyen Nordre

Livet på Øyen Nordre

Øyen Nordre byr på moderne og lettstelte boliger med en fantastisk beliggenhet i rolige og grønne omgivelser. Her har du skog og mark rett utenfor døren samt kort vei til matbutikk, idrettsanlegg, skole og barnehage.

Vi bygger 24 boliger i variert størrelse. Nå er alle leilighetene solgt. Det er kun en tomannsbolig igjen, med størrelse 165 kvadratmeter. Planløsningen er moderne, svært effektiv og godt gjennomtenkt. 

På Øyen Nordre i Hobøl får du naturskjønne omgivelser og kort avstand til alt du trenger i hverdagen. Det er kun få hundre meter til nærmeste barnehage, og 1 kilometer til nærmeste barneskole. På tross av den landlige følelsen er alt du trenger innen umiddelbar rekkevidde, og storbylivet heller ikke langt unna.

Bo grønt og sentralt på Øyen Nordre

Bo grønt og sentralt på Øyen Nordre

På Øyen Nordre er omgivelsene er landlige og fredelige, med kort avstand til alt du måtte trenge. Området passer derfor godt for mennesker i alle aldere og livssituasjoner.

Les mer om nabolaget
Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.