Hopp til innhold

Bølgelengden

Boligkjøpsmodeller

Boligbytte
Illustrasjon av fasaden til Bølgelengden på dagtid.
I salg – ingen forkjøpsrett

I Bølgelengden kommer det 61 boliger for eldre – midt på Lambertseter. Her får du et trygt hjem med kort vei til matbutikk, kjøpesenter, helsehus og turområder.

Boligene kommer med god standard, private balkonger og felles takterrasse. Alle leilighetene får direkte tilknytning til felleslokaler og mulighet for å leie gjesterom. Boligene utvikles i samarbeid med Diakonhjemmet Omsorg, med en husvert som er til stede dag og kveld, og kan hjelpe til med stort og smått. I felleslokalene finner du også et bibliotek, kjøkken og utgang til flotte uteområder.

Prosjektdetaljer

  • Langbølgen 7, 1150 Oslo
  • Planlagt innflytting fra 2. kvartal 2025

  • 5 ledige boliger
  • Størrelse fra 65.5 m2 – 106 m2 (BRA-i)
  • Totalpris fra kr 7 333 732
  • Borettslag

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Langbølgen 15, 1150 OsloSe kart i Google
Kontakt prosjektselger

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Bølgelengden

Fra Bølgelengden er det kort vei til det meste, med kun 100 meter til Lambertseter Senter fra inngangsdøren og matbutikk i første etasje. Her bor du også rett ved T-banen, som enkelt tar deg til andre deler av byen. På Lambertseter Senter er det en rekke tilbud med butikker, treningssenter og spisesteder. Turområdene er heller ikke langt unna – i nærområdet ligger Lambertseter idrettsområde, Østmarka og de grønne områdene rundt på Nordstrand og Karlsrud.

Laster inn

Illustrasjon av et felles kjøkken for beboere med stor kjøkkenøy og store plass i Bølgelengden.

Et trygt og godt hjem på Lambertseter

Bølgelengden borettslag skal bli et trygt og godt hjem for deg som vil bo lengst mulig i egen bolig.

Ofte stilte spørsmål om Bølgelengden

Har du noen spørsmål? Her finner du svar på de mest stilte spørsmålene om Bølgelengden.

Illustrasjon av balkongene i Bølgelengden med store balkongdører.

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Marius Holm

Marius Holm

Prosjektselger91 80 15 90Epost
Portrettbilde av Kristoffer Dahlum

Kristoffer Dahlum

Prosjektselger46 84 61 02Epost