Hopp til innhold

Hoffsveien Hage

Boligkjøpsmodeller

BostartBoligbytte
Illustrasjon av gårdsrom i boligprosjektet Hoffsveien hage i Oslo.
I salg – ingen forkjøpsrett

I Hoffsveien 47–49, midt mellom Smestad og Skøyen, bygger vi 58 leiligheter fordelt på fire punkthus. Husene er tegnet av Lund Hagem Arkitekter og får et særpreg tilpasset omgivelsene. Her kan du velge mellom tre- og fireromsleiligheter i ulike størrelser, som du kan flytte inn i fra april i år. Boligene vil få generelt god standard, med heis og parkering i underjordisk garasjeanlegg.

Prosjektdetaljer

  • Hoffsveien 47–49, 0377 Oslo
  • Planlagt innflytting fra 2. kvartal 2024

  • 17 ledige boliger
  • Størrelse fra 59 m2 – 173 m2 (BRA-i)
  • Totalpris fra kr 9 213 016
  • Borettslag

Visning

  • Søndag 25. februar kl. 12:00-14:00

Visningssenter:

Hoffsveien 47, 0377 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Hoffsveien Hage

Hoffsveien Hage ligger sentralt mellom Smestad og Skøyen, med umiddelbar nærhet til grøntområder og Smestaddammen. Det er også kort vei til Frognerparken og Bygdøy, som har fine tur- og rekreasjonsområder. Like i nærheten av boligene finner du både Smestad barnehage og Smestad barneskole. Det er også flere andre barnehager og skoler i området. I gangavstand finner du Skøyen, med en rekke butikker og servicetilbud. Dette er også et av Oslos beste kollektivknutepunkter med tog, flytog, busser, trikk og taxi samlet på ett sted. Fra boligene er det heller ikke langt til busstoppet i Hoffsveien og T-banestoppet Smestad, som tar deg til Majorstuen på fire minutter.

Laster inn

Husene på tunet

Å bygge i et helt spesielt område krever et helt spesielt boligprosjekt. Lund Hagem Arkitekter har tegnet de fire husene i Hoffsveien Hage, like ved Frognerparken.

Illustrasjon av gårdsrom i boligprosjektet Hoffsveien hage i Oslo

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger90 17 20 06Epost