Hopp til innhold

Ladebyhagen

Boligkjøpsmodeller

DeleieBostartBoligbytte
Dronefoto av hele området til Ladebyhagen med alle byggene, rett ved parken, vannet og fotballbane.
I salg – ingen forkjøpsrett

Ladebyhagen er et godt etablert og sentralt nabolag på Lade. Her bor du med nærhet til alt – kort vei til både fjord, turområder og Trondheim sentrum.

Allerede har mange oppfylt boligdrømmen, flyttet inn og nyter et godt bomiljø i Ladebyhagen. Uansett om du er i etableringsfasen, har et hektisk familieliv eller nyter rolige dager som pensjonist, her finner du en bolig som passer deg.

Prosjektdetaljer

  • Håkon Magnussons gate 28, 7041 Trondheim
  • Innflyttingsklart

  • 86 ledige boliger
  • Størrelse fra 43 m2 – 115 m2 (BRA-i)
  • Totalpris fra kr 3 323 429
  • Borettslag

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Håkon Magnussons gate 28, 7041 TrondheimSe kart i Google
Kontakt prosjektselger

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Ladebyhagen

Det beste med Ladebyhagen er variasjonen og valgmulighetene når det kommer til fritidstilbud, leiligheter og nærområdet. Lade skole ligger bare 650 meter unna boligene, og det er flere barnehager innen en kilometers radius. City Lade blir din nærmeste nabo og byr på alt fra mote, helsekost til dagligvare. Og ikke minst, finner du Solsiden og Trondheim sentrum kun en kort gåtur unna – eller du kan ta bussen som stopper rett utenfor. Med andre ord finner du det aller meste du trenger i nærheten.

Laster inn

Foto av beboerne i Kirsebærtunet borettslag i Ladebyhagen i bakgården.

Styrken i å være mange

– Den største fordelen ved å bo i borettslag er at alt fikses for deg, forteller Roar Skauge i Kirsebærtunet borettslag.

Ambisjoner om å BREEAM-NOR-sertifisere Ladebyhagen

Ladebyhagen er registrert i Grønn Byggallianse og har som ambisjon å bli sertifisert etter BREEAM-NOR-klassifisering Very Good.

Foto av fasaden til byggene i Ladebyhagen med grønt område foran.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jan Erik Fjeldseth

Jan Erik Fjeldseth

Prosjektselger93 25 41 44Epost