Hopp til innhold

Haraldåsen

Boligkjøpsmodeller

BostartBoligbytte
Foto av fasaden til boligprosjektet Haraldåsen med store balkonger og grønne trær.
I salg – ingen forkjøpsrett

På Haraldåsen bygger vi 41 to- til fireromsleiligheter med balkong, parkeringsplass og heis. Perfekt for deg som ønsker å kunne nyte livet i rolige og solrike omgivelser, samtidig som du er nært sentrum.

Boligene ligger i Pettersand, et etablert boligområde, som er rolig og uten gjennomgangstrafikk. Her er det lagt vekt på å skape fine uteplasser og utnytte den skjermet beliggenhet høyt i terrenget.

Prosjektdetaljer

  • Pettersandlia 2-6, 1614 Fredrikstad
  • Innflyttingsklart

  • 10 ledige boliger
  • Størrelse fra 72 m2 – 93 m2 (BRA-i)
  • Totalpris fra kr 4 239 475
  • Borettslag

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningsleilighet:

Pettersandlia 2, 1614 FredrikstadSe kart i Google
Kontakt prosjektselger

Søk om å bytte inn boligen din til en helt ny

I dette prosjektet kan du søke om å bytte inn den gamle boligen din til en helt ny fra OBOS. Det betyr at vi kjøper boligen din til markedspris når du kjøper en ny bolig av oss. Boligen du skal selge må oppfylle flere krav: den må ha minst 30 % lavere verdi enn den nye, være i god stand og ligge i et sentralt område.

Utforsk området rundt Haraldåsen

Haraldåsen ligger på en åsrygg mellom Gluppeveien og Pettersand cirka 3 kilometer nord for Fredrikstad sentrum. Fra Haraldåsen er det relativt kort avstand til både barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole og idrettsanlegg. Det er trygg og god gang- og sykkelsti til både barne- og ungdomsskolen. Veien er heller ikke lang til butikk, kiosk og postkontor på Christianslund. Ikke langt unna boligene ligger idylliske Fredrikstadmarka, med sine flotte turområder.

Laster inn

– Ny leilighet gir oss mer fritid

Med en splitter ny leilighet i Haraldåsen er det enkelt for Svein og Torunn og bruke tiden sin på det som virkelig betyr noe. Sammenlignet med livet i enebolig, er hverdagen blitt mer lettvint.

Foto av kjøperne Svein og Torunn som ser på byggingen av leiligheten sin i Haraldåsen.
Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange gode grunner til å bo i borettslag, og her er seks av dem.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Karianne Westby Jensen

Karianne Westby Jensen

Prosjektmegler47 70 02 14Epost