Hopp til innholdet

Gi et gavemedlemskap til jul

Et gavemedlemskap fra OBOS er mer enn bare én gave. Den heldige mottakeren får en lettere vei inn på boligmarkedet og over 60 faste rabattavtaler i tillegg.

Julen er tiden for å gi, men det er ikke alltid lett å finne den perfekte julegaven. Et OBOS-medlemskap er ikke bare smart, men også veldig innholdsrikt. Det gir en sterk fordel i boligmarkedet med forkjøpsrett på over 90 000 boliger, også nye Block Watne-boliger. 

- Det er lurt å gi et medlemskap til en du er glad i, så får de en plass foran i boligkøen, forteller leder i medlemsavdelingen i OBOS, Inger Hardmo. 

- Medlemskapet er en gave som fortsetter å gi. Det blir mer verdt for hvert år som går og gir i tillegg til boligfordelen en rekke andre fordeler, legger hun til.

Gi et gavemedlemskap

Mye penger å spare

Medlemskapet gir rabatter på alt fra festivaler, konserter og fotballkamper til interiørhandel, maling, byggevarer og kjøkkenutstyr. Det gir også rabatt på reiser, hotell og leiebil, forsikringer og gode banktjenester i OBOS-banken.

Se alle medlemsfordeler

- 7 av 10 medlemmer benytter seg av medlemstilbudene. Det er enkelt å bruke de og rabatten trekkes fra i kassen eller på nett, forteller Hardmo.

- Det skal lønne seg å være OBOS-medlem, påpeker hun.

 

Det er mye å spare på oppussing med et OBOS-medlemskap.

Vi spanderer ut året

Vanligvis koster det 500 kroner å bli OBOS-medlem. 200 kroner av disse er den vanlige kontingenten og de gjenværende 300 kronene er en lovpålagt andelskapital. Den trenger du kun å betale én gang. Hvis du velger å gi et gavemedlemskap før nyttår, spanderer OBOS kontingenten og du betaler bare engangsbeløpet på 300 kroner. 

Via lenken under finner du også et fint gavekort du kan skrive ut. 

Gi et gavemedlemskap