Laster resultat

Salget er i gang

Nansenløkka, kvartal 1, trinn 1

Det første salgstrinnet på Nansenløkka byr på 41 to- til femromsleiligheter med balkong og felleshage. Bo idyllisk til ved Nansenparken og kjøpesenteret Fornebu S.

1 av 22

Velkommen til visningshelg

20. og 21. april kan du enkelt finne en visningstid som passer deg. Uansett om du vil kjøpe, eller bare er litt nysgjerrig, er du hjertelig velkommen! Vi byr på noe godt å bite i, hjelp til å bli kjent med boligene og muligheten til å finne drømmehjemmet ditt.

Her kan du se en nesten ferdig leilighet i Kvartal 1, i tillegg til tomtevisning på Kvartal 4 med markering av byggene.

Visningssenter:
Forneburingen 252, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Blått emblem for visningshelg Illustrasjon av folk på vei til visning.

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
Ikke avklart
Kjøpsmodeller
Boligbytte
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Planlagt innflytting
Fra 1. kvartal 2024
Eieform
Ikke avklart

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen. Vi holder åpent for visning torsdager kl. 16–18 og søndager kl. 14–16. Ta kontakt med prosjektselger for å avtale et annet tidspunkt.

Visningssenter:
Forneburingen 252, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Forneburingen 205, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Kjøkken med kjøkkenøy og spisestueplass, samt utgang til balkong i en femromsleilighet på Nansenløkka.

Om Nansenløkka, kvartal 1, trinn 1

I det første salgstrinnet til Nansenløkka kan du velge mellom 41 to- til femromsleiligheter med størrelser fra 41 til 122 kvadratmeter. Her får du en leilighet for hele familien med en stor felleshage, hvor venner og naboer kan samles og nyte hverdagen.

Alle leilighetene i borettslaget får egen balkong eller uteplass. Noen leiligheter får også private takterrasser, i tillegg til felles takterrasse. Nansenløkka får et flott gårdsrom, og de større leilighetene får mulighet til å kjøpe parkeringsplass.

På Nansenløkka kan du leve et litt mer miljøvennlig liv. Byggene vil bruke smarthusteknologi og være energieffektive. Det blir også lagt til rette for deling av biler og sykler, i tillegg til deleløsninger som felleslokaler, gjestehybel og urbant landbruk.

Nansenløkka kommer til å ligge sentralt til på Fornebu, med kort avstand til kjøpesenteret Fornebu S hvor du finner dagligvarebutikker, treningssenter, diverse kaféer og servicetilbud. Du får også kort gangavstand til bussforbindelser som tar deg til Oslo sentrum. I nærområdet ligger også barnehager, skoler og kontorene til mange store bedrifter.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Miljøhensyn i boligene

OBOS har en ambisjon om at alle nye boliger skal miljøsertifiseres. Vi jobber for at det nye hjemmet ditt bygges etter en rekke miljøkrav.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Nansenløkka, kvartal 1, trinn 1

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!