Laster resultat

Salget er i gang

Nansenløkka, kvartal 1, trinn 1

Det første salgstrinnet på Nansenløkka byr på 41 to- til femromsleiligheter med balkong og felleshage. Bo idyllisk til ved Nansenparken og kjøpesenteret Fornebu S.

1 av 22

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
1
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 14 492 813
Kjøpsmodeller
Boligbytte
Størrelse (P-rom)
83 m²
Planlagt innflytting
Fra 1. kvartal 2024
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen. Vi holder åpent for visning hver torsdag kl. 16-18 og søndag kl. 14-16. Ta kontakt med prosjektselger for å avtale et annet tidspunkt.

Visningssenter:
Forneburingen 252, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Ledige leiligheter
6009 Leilighet 3 93 m² 83 m² kr 14 492 813 6 Garasjeplass kan kjøpes

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Forneburingen 205, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Kjøkken med kjøkkenøy og spisestueplass, samt utgang til balkong i en femromsleilighet på Nansenløkka.

Om Nansenløkka, kvartal 1, trinn 1

I det første salgstrinnet til Nansenløkka kan du velge mellom 41 to- til femromsleiligheter med størrelser fra 41 til 122 kvadratmeter. Her får du en leilighet for hele familien med en stor felleshage, hvor venner og naboer kan samles og nyte hverdagen.

Alle leilighetene i borettslaget får egen balkong eller uteplass. Noen leiligheter får også private takterrasser, i tillegg til felles takterrasse. Nansenløkka får et flott gårdsrom, og de større leilighetene får mulighet til å kjøpe parkeringsplass.

På Nansenløkka kan du leve et litt mer miljøvennlig liv. Byggene vil bruke smarthusteknologi og være energieffektive. Det blir også lagt til rette for deling av biler og sykler, i tillegg til deleløsninger som felleslokaler, gjestehybel og urbant landbruk.

Nansenløkka kommer til å ligge sentralt til på Fornebu, med kort avstand til kjøpesenteret Fornebu S hvor du finner dagligvarebutikker, treningssenter, diverse kaféer og servicetilbud. Du får også kort gangavstand til bussforbindelser som tar deg til Oslo sentrum. I nærområdet ligger også barnehager, skoler og kontorene til mange store bedrifter.

Innred boligen din

Innred boligen din

En av fordelene med å kjøpe en helt ny bolig er at du kan tilpasse den selv med produkter, farger og materialer som passer din smak. Dette skjer i tilvalgsfasen, som starter etter at vi har vedtatt byggestart i prosjektet. Enkelte tilvalg er kostnadsfrie og andre løsninger kan du velge å betale for, men priser vil ikke bli avklart før nærmere tilvalgsfasen. Snart kan du se noen av mulighetene du har i din bolig her.

Se hva du kan tilpasse her
Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Miljøhensyn i boligene

OBOS har en ambisjon om at alle nye boliger skal miljøsertifiseres. Vi jobber for at det nye hjemmet ditt bygges etter en rekke miljøkrav.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Nansenløkka, kvartal 1, trinn 1

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!