Laster resultat

Salget er i gang

Nansenløkka, kvartal 1, trinn 2

I det andre salgstrinnet på Nansenløkka kan du velge mellom 32 leiligheter og 6 rekkehus sentralt på Fornebu. Alle boligene får balkong eller uteplass, og tilgang til en felles takterrasse.

1 av 24

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
1
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 19 126 911
Kjøpsmodeller
Boligbytte
Internt bruksareal (BRA-i)
124.5 m²
Planlagt innflytting
Fra 2. kvartal 2024
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen. Vi holder åpent for visning torsdager kl. 16–18 og søndager kl. 14–16. Ta kontakt med prosjektselger for å avtale et annet tidspunkt.

Visningssenter:
Forneburingen 252, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Ledige leiligheter
6013 Leilighet 4 124.5 m² kr 19 126 911 6 Garasjeplass kan kjøpes

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Forneburingen 205, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Illustrasjon av takterrasse på Nansenløkka

Om Nansenløkka, kvartal 1, trinn 2

I det andre salgstrinnet på Nansenløkka kan du velge mellom 38 to- til fireromsleiligheter og rekkehus. Størrelsene på leilighetene og rekkehusene varierer fra 36,5 til 130 kvadratmeter. Alle boligene får egen balkong eller uteplass, og noen får i tillegg privat takterrasse – alle beboere vil få tilgang til en felles takterrasse. De større boligene vil også få mulighet til å kjøpe parkeringsplass.

På Nansenløkka blir det enklere for deg å leve et miljøvennlig liv. Ved bruk av smarthusteknologi blir byggene energieffektive. Vi legger også til rette for bil- og sykkeldeling, og du får tilgang til løsninger som felleslokaler, gjestehybel og urbant landbruk. I tillegg får du et flott gårdsrom, og felleshage med felleshus.

Leilighetene på Nansenløkka kommer til å ligge sentralt på Fornebu med kort gangavstand til alt av matbutikker, servicetilbud og treningssenter. Du finner også skoler og barnehage i nærområdet.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Miljøhensyn i boligene

OBOS har en ambisjon om at alle nye boliger skal miljøsertifiseres. Vi jobber for at det nye hjemmet ditt bygges etter en rekke miljøkrav.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Nansenløkka, kvartal 1, trinn 2

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!