Hopp til innholdet

Oslo Sommertid

26. juni er tiden inne for å skru klokka til Oslo Sommertid hvor du kan oppleve Taylor Swift!

Bilde av Taylor Swift med teksten "OBOS presenterer Oslo Sommertid" Fredag 26. juni på Voldsløkka i Oslo. Flere artister kommer.

Tid og sted

Fredag 26. juni 2020 på Voldsløkka i Oslo.

Kjøp billetter(Lenke ut)

  • Velg mellom ordinære billetter (kr 845), Golden Circle (kr 1565) og Diamond Circle (kr 1870). Prisene er inkludert billettavgift.
  • Begrenset antall billetter i salg

Spørsmål/svar om festivalen(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)

Hurtiginngang

Det settes opp en egen inngang for medlemmer som bruker OBOS-banken.

Vis frem bankkortet ditt ved inngangen, så kan du og en venn komme raskere inn på arenaen (såfremt det ikke oppstår uventede kapasitetsutfordringer).

Bli kunde av OBOS-Banken(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)

Om Oslo Sommertid

Taylor Swift, en vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006. I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge og endelig kan vi melde at hun kommer til Oslo Sommertid og Voldsløkka 26. juni!

I 2020 er det to år siden braksuksessen med Eminem, og nå inviteres hele Norge igjen til Voldsløkka for å feire sommerens inntog med deilige musikkopplevelser.

Taylor Swift er ikke den eneste som tar turen til Oslo Sommertid denne dagen, flere andre artister er også ventet. Så følg med her, og på oslosommertid.no(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut)(Lenke ut), for å få med deg stjernedrysset av artister!

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.

Last ned OBOS-appen