Voksenpoeng

I serien Voksenpoeng får du tipsene du trenger for å kjøpe din første bolig.

2

Egenkapital

Malin prøver å hjelpe Elin Ørnskar (31) med å skaffe egenkapital på en noe utradisjonelle måte. Kan en venn i telefonlista eller noen på klatresenteret være løsningen?

Mer om egenkapital

3

Visning

Tid for visning! Men hva skal man se etter? Er det ålreit å kikke i alle skap og skuffer? Og hva er egentlig membran? Malin får hjelp av en ekspert til å gå gjennom alt det kan være lurt å sjekke.

Mer om visning

4

Forkjøpsrett

Ansiennitet fra dåpsdagen eller evig leieboer? Malin møter et levende bevis på at du kan komme langt i boligjakten ved å tenke litt annerledes. Irenge fikk drømmeleiligheten med seks måneders ansiennitet. Pris: to millioner.

Mer om forkjøpsrett

5

Budrunde

Blir du skremt av tanken på stressende budrunder? Bør du by høyt med kort frist, lavt med lang frist eller vente ut konkurrentene? Lær mer om budrunden og forberedelsene du kan gjøre for å bli litt varmere i trøya.

6

Flytte inn

Endelig boligeier? Gratulerer! Bare et par formaliteter til så er du snart helt i mål. Innflytting er ofte både stressende og stas samtidig, derfor tar Malin turen til et flytteklart par for å se hvordan de gjør det. Bli med!

Mer om å flytte inn

7

Medlemsfordeler

Som OBOS-medlem har du en rekke fordeler, og du får rabatt på alt fra interiør til konserter. I siste episode bestemmer Malin seg for å overraske Peter som totalrenoverer sin nye leilighet. Hun tar ham med på shopping – en handletur som blir noe mer luftig enn vanlig.

Mer om medlemsfordeler