nærbilde av toppetasjene i Middelthunet

Bo fantastisk mellom Frognerparken og bypulsen

Det er ikke bare de flotte leilighetene som gjør det godt å bo i Middelthunet. Her kan du leve et behagelig liv med fasiliteter som er unike i hjertet av Majorstua.

På Nordeas gamle tomt i Middelthunsgate finner du Middelthunet – et urbant boligprosjekt utviklet av OBOS og Nordr. Middelthunet består av 330 selveierleiligheter med god standard.

Når du bor i hjertet av Majorstua vil du finne alt du kjenner, og alt du trenger, rett rundt hjørnet. Det er likevel ikke bare dette som gjør Middelthunet unikt. Vi har bygd et urbant bomiljø i nærheten av alt, med attraktive fasiliteter rett utenfor døra.

I hjertet av Majorstua

I Middelthunet har du alt du måtte ønske i nabolaget. En av Oslos største grønne lunger tvers over veien og et bredt servicetilbud rett utenfor døra. Benytt kollektivknutepunktet på Majorstua for å komme deg dit du vil.

Dra på piknik i Frognerparken, nyt et deilig morgenbad i Frognerbadet eller gå på skøyer på Frogner stadion. Du har også gåavstand til restauranter, matbutikker, Colosseum kino og shoppingtilbudet i Bogstadveien.

Finn din nye bolig i Middelthunet 


Et tilbaketrukket uterom

Det er ikke bare beliggenheten i seg selv som er flott i Middelthunet. Gårdsrommet i Middelthunet gir følelsen av et tilbaketrukkent gateliv, med oppholdsområder og ganglinjer som trekker folk inn i og gjennom nabolaget. Et trygt og godt uterom, omkranset av urban arkitektur og naturskjønn beplantning.


Den flotte Fonteneplassen

Den revitaliserte Fonteneplassen har blitt en herlig passasje utformet for beboere, barn og besøkende. Arealet består av flotte fontener, frodig beplantning og oppholdsområder.

Ta deg en rolig spasertur etter jobb eller nyt en rolig stund med en god bok. Dette skal være et godt sted å være for hele familien, avskjermet fra trafikkstøy og bypulsen utenfor.

 


De unike takterrassene

I Middelthunet får du gleden av felles takterrasser med gode solforhold og unik utsikt over Frognerparken og byen. Takterrassene finner du på to av tre bygg, med flotte sittegrupper, pergola i tre og plantekasser med beplantning. Den største takterrassen har også eget utekjøkken, utedusj og toalett. Er du av den aktive typen vil du like Tufteparken, et helt eget område med treningsapparater du kan benytte fritt.

Takterrassene er tilgjengelig for alle som bor i Middelthunet, og består av flere soner som tilrettelegger for ulike behov. Her kan du nye et hyggelig selskap med venner og familie, eller sette deg ned i rolige omgivelser.

 


Næringstilbud rett rundt hjørnet

I første etasje i to av byggene finner du næringslokaler som bidrar til å vitalisere Middelthunsgate og Fabrikkgata. Her har vi tilrettelagt for restauranter, butikker og servicetilbud slik at du har gåavstand til det du trenger i hverdagen.

Praktisk parkering i kjeller

I et underjordisk garasjeanlegg finner du omkring 190 parkeringsplasser for beboere, i tillegg til avsatte plasser til næringslokalene. De som bor i de større leilighetene har mulighet til å kjøpe parkeringsplass. Vi har selvfølgelig også tilrettelagt for deg som ønsker ladepunkt for elbil.


Tilgang til gjesteleiligheter

I Middelthunet har du mulighet til å ha venner og familie på besøk. Venter du gjester, men ikke har overnattingsmuligheter hos deg selv kan du leie en av to gjesteleiligheter. Disse enhetene driftes av sameiet.

Mange sykkelparkeringer

Vi har tilrettelagt for deg som ønsker å sykle i hverdagen. Det er satt av parkeringsplasser for sykkel både i kjelleren og på bakkeplan. I kjelleren finner du også et sykkelverksted med mulighet for å utføre service på sykkelen din, pluss egen vaskestasjon.

Skientusiaster vil også ha stor glede av smøreboden, som befinner seg i tilknytning til sykkelverkstedet.

Bli bedre kjent med Middelthunet

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i dette boligprosjektet? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.