boligblokkene i Middelthunet sett fra gaten overfor

Tett samarbeid – erfarne aktører

Middelthunet vil bli et spennende boligtilbud på Majorstuen. Her går to av Norges ledende eiendomsutviklere sammen om å skape hjem og nabolag tilpasset ulike aldre og livssituasjoner.

Nordr er et av de aller siste tilskuddene blant Nordens boligutviklere, men har likevel mer enn 80 års erfaring. Nordr forvalter en unik arv, og som Veidekke og senere Veidekke Eiendom har selskapet bygget trygge og varige konstruksjoner rundt om i hele Norge.

Basert på denne kompetansen har Nordr skapt flere tusen hjem i Sverige og Norge, og dette skal de fortsette med. Nordr har som mål å skape fremtidens nabolag bestående av smarte, solide og bærekraftige boliger som fungerer like bra utenfor husets fire vegger som på innsiden – samt bomiljøer som bidrar til levende, trygge og gode levevilkår.  

Eiendomsmarkedet utvikler seg fort, både teknologi og trender er i kontinuerlig endring. Nordr arbeider tett med leverandører og kunder for å skape nabolag for fremtiden. 


Les mer om Nordr på nordr.no

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i dette boligprosjektet? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.